Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(foto) Igor Dodon pe urmele lui Vladimir Voronin. Ce destinație turistică a ales acesta

Publicat:

Liderul socialiștilor, , a ales sa mearga in vacanța in Cehia. Pe langa faptul ca acesta a ales o destinație europeana pentru concediu, a optat pentru stațiunea balneara , din Cehia, care este și  destinație favorita de vacanța a fostului președinte .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Delia, in vacanța cu parinții! In ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatal ei de Paște. Imagini rare

15:41, 04.05.2024 - Delia a publicat pe contul personal de Instagram, la secțiunea Instastory, mai multe fotografii din vacanța in care a plecat cu parinții și soțul ei de Paște. Iata cum i-a surprins pe mama și tatal ei!

Fascinația Keno: o privire asupra variantelor internaționale

15:05, 02.05.2024 -   Keno este un joc de noroc popular in intreaga lume, cu o istorie care se intinde pe mii de ani. Jocul este simplu, dar captivant, și este cunoscut pentru posibilitațile sale vaste de caștig. In acest articol, vom explora variantele Keno din șase țari diferite: Cehia, Polonia, Franța, Slovacia, Grecia…

1 Mai nu este despre vacanța, concedii și ieșiri la iarba verde

07:11, 01.05.2024 - Intr-o lume in care mulți salariați au ajuns sa accepte ca cei liderii corporațiilor sa le dicteze pana și modul in care sa gandeasca, sa vorbeasca sau sa voteze, pare paradoxal sa sarbatorim revolta lucratorilor care au cerut drepturi și condiții mai bune de munca. Insa tocmai in aceasta contradicție…

Vasile Dincu: „E fain la Cluj, dar poate fi și mai fain. Am atins culmea fainoșagului?” / "Exista o tendința a unei gaști de a șterge urmele romanești din Cluj-Napoca"

19:05, 19.04.2024 - Liderul PSD Vasile Dincu a atras atenția asupra blocajelor cu care se confrunta Clujul și a vorbit despre existența unei gaști care are in plan ștergerea oricaror urme romanești din oraș. 

(video) Igor Dodon, socru mare in acest an? Dezvaluirile fostului șef de stat despre cei trei baieți ai sai

09:50, 30.03.2024 - Fostul președinte Igor Dodon iși incepe fiecare zi la școala. Asta pentru ca il duce zilnic la lecții pe mezinul familiei, Nicușor. Liderul PSRM a povestit despre relația cu baieții sai la UNInterviu pentru UNIMEDIA, scrie SHOK.md .

(stop cadru) Igor Dodon, despre Vlad Gribincea: In 5 minute a trecut vetting-ul

16:40, 26.03.2024 - Liderul socialiștilor, Igor Dodon, afirma ca toate reformele din domeniul justiției din ultimii ani, inclusiv vetting-ul și pre-vetting-ul, au fost facute de aceiași oameni, printre care și Vlad Gribincea.Totodata, ex-președintele da de ințeles ca Gribincea nu a fost supus unei audieri riguroase la…

Cu polițiștii pe urmele lui: Un botoșanean s-a izbit cu mașina intr-un bar

12:40, 24.02.2024 - Botoșaneanul nu a oprit la semnalele polițiștilor suceveni. La data de 21 februarie 2024, in jurul orei 20:30, un echipaj de poliție a tras pe dreapta un autoturism, pe strada Ana Ipatescu, din municipiul Suceava, cu ocazia unui filtru. La un moment dat, deși oamenii legii aveau ”client”, aceștia au…

(video) Dodon: Maia Sandu m-a invitat la consultarile pe subiectul referendumului. A fost chemat și Voronin. Noi ce suntem „массовка?”

15:55, 07.02.2024 - Fostul șef de stat, Igor Dodon, susține ca a fost invitat de președinta Maia Sandu la consultarile pe subiectul referendumului. Potrivit lui, la ședința a fost chemat și liderul PCRM, Vladimir Voronin. „Noi ce suntem „массовка?” Cat cinism”, a declarat Dodon.


Ce parere ai despre aceasta stire?