Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Cristian de la ”Mireasă pentru fiul meu” nu poate sta nicio secundă fără Elly! Ce mesaj i-a transmis de la serviciu

Publicat:

Elly și Cristian de la ”Mireasa pentru fiul meu” traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Și-au unit destinele la finalul emisiunii și au trecut peste multe obstacole, dar iubirea lor a fost prea puternica sa se destrame.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 9. Maria, fosta iubita a lui Cristian vrea sa intre in casa: „Ma duc sa fac dreptate”. Ce mesaj i-a transmis

17:11, 22.05.2024 - Maria Lungu, fosta iubita a lui Cristian vrea sa intre in casa Mireasa. Tanara a susține ca vrea sa faca lumina in mai multe situații dupa ce a fost menționata de mai multe ori in emisiune.

Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Andrada a cerut un mesaj din partea fostei iubite a lui Cristian. Ce i-a transmis Antoniei

16:21, 17.05.2024 - Antonia a privit in gala Mireasa de pe 17 mai 2024 un mesaj venit din partea Andradei. Tanara i-a cerut fostei iubite a lui Cristian sa confirme faptul ca ele nu au conversat intr-un live despre Antonia și Cristian.

Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Andrada a primit un mesaj din partea fostei iubite a lui Cristian. Ce i-a transmis Antoniei

16:16, 17.05.2024 - Antonia a privit in gala Mireasa de pe 17 mai 2024 un mesaj venit din partea Andradei. Tanara i-a cerut fostei iubite a lui Cristian sa confirme faptul ca ele nu au conversat intr-un live despre Antonia și Cristian.

Ce mesaj i-a transmis președintele Iohannis lui Mike Johnson la intanirea pe care au avut-o

20:35, 09.05.2024 - Klaus Iohannis a transmis, la intalnirea cu președintele Camerei Reprezentanților din cadrul Congresului SUA, Mike Johnson, aprecierea pentru atenția aratata de legislativul american pentru cooperarea cu Romania și cu alte state europene in promovarea prosperitații euroatlantice.

Ce mesaj a transmis Bogdana de la Mireasa, de ziua Ioanei, caștigatoarea sezonului 8. Cele doua foste concurente au o relație apropiata: "Sa ramai..." / FOTO

16:20, 28.04.2024 - Pentru ca astazi este ziua Ioanei, caștigatoarea sezonului 8 Mireasa, Bogdana, fosta concurenta, i-a facut o urare emoționanta. Cele doua au o relație de prietenie și dupa terminarea show-ului matrimonial.

Ce mesaj a transmis Antonia de la Mireasa, sezonul 9. Ieri, concurenta a fost eliminata din competiție / FOTO

14:15, 27.04.2024 - In cursul zilei de ieri, iubita lui Cristian a fost eliminata din casa Mireasa, sezonul 9. Cu lacrimi in ochi, Antonia și iubitul ei și-au luat ramas-bun. Vizibil copleșiți de durere, cei doi au fost nevoiți sa se desparta dupa ce publicul a decis ca tanara sa iasa din competiție. 

Mireasa, sezonul 4. Cum s-a pozat Ela dupa ce a ajuns de urgența la spital. Ce mesaj le-a transmis susținatorilor sai

15:46, 08.04.2024 - Ela, fosta concurenta din sezonul 4 Mireasa, și-a ingrijorat susținatorii dupa ce soțul ei a facut un anunț neașteptat. Petrica Nemeș a dat vestea ca partenera lui a ajuns de urgența la spital in urma cu mai bine de o saptamana. Iata ce mesaj a transmis tanara.

Mireasa, sezon 7. Ce mesaj i-a transmis Hatice Simonei, la scurt timp dupa ce fata și-a șters pozele de cuplu cu Andrei

09:30, 07.04.2024 - Hatice și Simona au devenit prietene in sezonul 7 Mireasa, iar aceasta prietenie continua și in afara competiției. Simona se confrunta cu neplacerile desparțirii, iar prietena ei i-a transmis un mesaj de susținere.


Ce parere ai despre aceasta stire?