Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Ce mari și frumoase s-au făcut fetițele lui Cristi Chivu! Sportivul se mândrește cu comorile lui

Publicat:

  este un familist convins, un tata grijuliu și un soț iubitor. Acest lucru se vede și în ziua de Craciun, când sportivul ne arata cât de mult au crescut fetele lui.
Natalia și Anastasia, cele doua fetițe ale lui Cristi și , s-au facut mari domnișoare. Cele mici își iubesc la nebunie tatal, dupa cum vedem în cea mai recenta postare a fotbalistului.
Fetele lui trebuie sa fi fost cuminți, deoarece în spatele lor, sub brad, se pot vedea foarte multe cadouri de la Moș Craciun!

Adelina si s-au cunoscut…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Declarație halucinanta a unui preot in postul Paștelui: „Fetele frumoase abuzate nu sunt chiar nevinovate! Sa faca pușcarie!”

10:35, 22.04.2024 - Un preot din Prahova indragit de enoriașii ortodocși a facut o serie de declarații controversate la adresa femeilor abuzate. Acesta este de parere ca și femeile abuzate trebuie sa faca inchisoare.

Vasile Banescu pune tunurile pe preotul care cere inchisoare pentru fetele frumoase abuzate: 'Gandire impotriva teologiei'

10:50, 19.04.2024 - Conform purtatorului de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane, Vasile Banescu, declarațiile preotului Nicolae Tanase din Valea Plopului, potrivit carora "daca un baiat abuzeaza o fata, aceasta e si ea vinovata", sunt catalogate drept "o gandire barbara, clericalizata, care contravine rațiunii, gingașiei…

Pepe rupe tacerea și aflam ca fetițele Rosa și Maria locuiesc cu el, nu cu mama lor, Raluca Pastrama: „Fetele nu vin in vizita, locuiesc cu mine”

16:40, 01.04.2024 - Pepe este unul dintre cei mai renumiți cantareți romani, iar pe plan personal a avut parte de mai multe provocari. In prezent, se bucura de o familie minunata, mai ales de cand și-a refacut viața cu Yasmine Ody, cea care i-a oferit un baiețel, noteaza click.ro. Cum se ințelege totuși cu fosta soție,…


Ce parere ai despre aceasta stire?