Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO +18! Cele mai SEXY femei din lume au renunțat la haine! Și-au acoperit zonele intime cu bandă izolatoare! Imagini explicite

Publicat:

 S-au dezbracat și au aparut fara nicio jena în fața aparatului foto! Formele lor sexy au atras toate privirile, iar imaginile explicite fac senzație pe internet. 

Se cheama &"&" și presupune ca mai multe fotomodele super fierbinți sa renunțe la haine, iar zonele lor intime sa fie acoperite de benzi izolatoare!

Va lasam sa vedeți &"minunațiile&" în galeria foto de mai sus!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Gaza, ziua 229. O inregistrare video cu capturarea a cinci femei soldat pe 7 octombrie, difuzata in Israel

14:40, 23.05.2024 - Cabinetul de razboi israelian a dat joi unda verde continuarii negocierilor pentru eliberarea ostaticilor din Fasia Gaza, dupa difuzarea unor imagini in media israeliene care arata capturarea a cinci femei soldat pe 7 octombrie de catre luptatorii Hamas, noteaza AFP. In aceste imagini, care dureaza…

Israelul a difuzat imagini tulburatoare cu femei din armata luate ostatici. De ce a fost „manipulat” filmul | VIDEO

10:15, 23.05.2024 - Dupa ce, la inceputul lui mai, negocierile indirecte dintre Hamas si Israel au intrat din nou in impas, joi cabinetul de Razboi israelian a dat unda verde continuarii negocierilor pentru eliberarea ostaticilor, dupa ce miercuri a difuzat public imagini care arata capturarea a cinci femei soldat.

Ce a aparut pe corpul superbei iubite a lui Kamara! S-a intamplat dupa ce Gabriella Nastas a renunțat la haine

10:00, 21.05.2024 - De cațiva ani, Kamara traiește o noua poveste de dragoste, alaturi de artista Gabriella Nastas, care s-a mutat din Republica Moldova in Romania. Inițial, cele doua vedete au ținut relația ascunsa, insa pana la urma au recunoscut ca formeaza un cuplu și acum se afișeaza peste tot impreuna. Chiar au și…

Atac armat la Moscova. ISIS difuzeaza imagini explicite din timpul celui mai sangeros atac revendicat de gruparea jihadista pe teritoriul european.

10:10, 24.03.2024 - O inregistrare video explicita care surprinde atacul de vineri de la o sala de concerte din Moscova, filmata de unul dintre atacatori, a fost difuzata pe conturile de retele sociale folosite de obicei de gruparea jihadista Stat Islamic.


Ce parere ai despre aceasta stire?