Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTBAL SĂTMĂREAN Sâmbătă, în Liga 3 la fotbal, avem două meciuri la Satu Mare și unul la Carei

Publicat:
FOTBAL SĂTMĂREAN Sâmbătă, în Liga 3 la fotbal, avem două meciuri la Satu Mare și unul la Carei

Cum s-a intamplat de mai multe ori in acest sezon de primavara, toate cele trei echipe ale județului din Liga 3 la fotbal vor evolua pe teren propriu.  The post FOTBAL SATMAREAN Sambata, in Liga 3 la fotbal, avem doua meciuri la și unul la Carei first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

INVAȚAMANT SATMAREAN Elevi satmareni, premiați la Olimpiada Naționala de Informatica

11:15, 25.04.2024 - Felicitari elevilor talentați și motivați, care au reprezentat, cu onoare, Colegiul Național ”Mihai Eminescu” din Satu Mare ... The post INVAȚAMANT SATMAREAN Elevi satmareni, premiați la Olimpiada Naționala de Informatica first appeared on Informatia Zilei .

SATU MARE Inchisoare pentru un satmarean ce a cheltuit euro falși

19:36, 15.04.2024 - Un barbat din Satu Mare a fost condamnat la cinci ani de inchisoare dupa ce a inșelat vanzatori cu bancnote false de 50 de euro, folosite in filme. The post SATU MARE Inchisoare pentru un satmarean ce a cheltuit euro falși first appeared on Informatia Zilei .

FOTBAL SATMAREAN Talna Orașu Nou este noul lider in Liga 4 Elite

12:55, 09.04.2024 - Ascensiune spectaculoasa a echipei Talna Orașu Nou in campionatul Ligii 4 Elite la fotbal. In decurs de numai o saptamana echipa din Orașu Nou, .... The post FOTBAL SATMAREAN Talna Orașu Nou este noul lider in Liga 4 Elite first appeared on Informatia Zilei .

MECI DE FOTBAL Echipele satmarene de fotbal din Liga 3 vor juca in acest week-end in deplasare

09:06, 05.04.2024 - Toate cele trei echipe din județul Satu Mare din Liga 3 la fotbal, vor evolua in deplasare in etapa a 2-a din play-off și play-out. The post MECI DE FOTBAL Echipele satmarene de fotbal din Liga 3 vor juca in acest week-end in deplasare first appeared on Informatia Zilei .

FOTBAL SATMAREAN Duelul echipelor satmarene din L3 a fost caștigat de Victoria Carei, 1-0 cu CSM Olimpia

12:30, 11.03.2024 - Cu toate ca pornea favorita la victorie in meciul cu Victoria, CSM Olimpia Satu Mare a pierdut meciul cu echipa din Carei. Chiar daca a fost lipsita de aportul unor jucatori importanți, ... The post FOTBAL SATMAREAN Duelul echipelor satmarene din L3 a fost caștigat de Victoria Carei, 1-0 cu CSM Olimpia…

FOTBAL SATMAREAN Meciuri amicale de fotbal in județ la sfarșit de saptamana

19:26, 03.03.2024 - Cu o saptmana inainte de reluarea campionatului Ligii 3 la fotbal, Victoria Carei a jucat sambata un ultim meci de pregatire, la Tasnad cu Unirea, ocupanta locului 2 in Liga 4 satmareana.  The post FOTBAL SATMAREAN Meciuri amicale de fotbal in județ la sfarșit de saptamana first appeared on Informatia…

ACCIDENTE RUTIERE Accident rutier produs de un satmarean care a avut o alcoolemie de peste 1,00 mg/l alcool pur in aerul expirat

20:21, 21.02.2024 - Ieri, 20 februarie, la ora 18.18, polițiștii din Saliștea de Sus au identificat pe D.J. 186, in apropiere de limita cu localitatea Sacel, un autovehicul ce se afla rasturnat, in afara parții carosabile, ca urmare a unui accident de circulație. Conducatorul auto a fost identificat ca fiind un barbat…

LIGA 3 Ce fac reprezentantele județului din Liga 3 la fotbal?

10:25, 12.02.2024 - Dintre cele trei reprezentante al județului Satu Mare din Liga 3 la fotbal, doar una singura, Olimpia MCMXXI a avut la final de saptamana un meci de pregatire. The post LIGA 3 Ce fac reprezentantele județului din Liga 3 la fotbal? first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?