Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTBAL SĂTMĂREAN Meciuri amicale de fotbal în județ la sfârșit de săptămână

Publicat:
FOTBAL SĂTMĂREAN Meciuri amicale de fotbal în județ la sfârșit de săptămână

Cu o saptmana inainte de reluarea campionatului Ligii 3 la fotbal, a jucat sambata un ultim meci de pregatire, la Tasnad cu Unirea, ocupanta locului 2 in Liga 4 satmareana.  The post FOTBAL SATMAREAN Meciuri amicale de fotbal in județ la sfarșit de saptamana first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

MECIURI IN WEEKEND Liga 3 la fotbal, etapa a 4-a, play- off și play-out

10:15, 19.04.2024 - Olimpia MCMXXI și CSM Olimpia vor juca vineri și sambata la Sanmartin și Santandrei The post MECIURI IN WEEKEND Liga 3 la fotbal, etapa a 4-a, play- off și play-out first appeared on Informatia Zilei .

LIGA 3 LA FOTBAL Victorii pentru CSM Olimpia, Olimpia MCMXXI, rezultat egal pentru echipa din Carei

14:11, 15.04.2024 - Toate cele trei echipe din Liga 3, din județul Satu Mare, CSM Olimpia, Victoria Carei și Olimpia MCMXXI au evoluat pe teren propriu in etapa de sambata.  The post LIGA 3 LA FOTBAL Victorii pentru CSM Olimpia, Olimpia MCMXXI, rezultat egal pentru echipa din Carei first appeared on Informatia Zilei .

FOTBAL SATMAREAN Sambata, in Liga 3 la fotbal, avem doua meciuri la Satu Mare și unul la Carei

14:20, 12.04.2024 - Cum s-a intamplat de mai multe ori in acest sezon de primavara, toate cele trei echipe ale județului Satu Mare din Liga 3 la fotbal vor evolua pe teren propriu.  The post FOTBAL SATMAREAN Sambata, in Liga 3 la fotbal, avem doua meciuri la Satu Mare și unul la Carei first appeared on Informatia Zilei…

MECIURI DE FOTBAL Prima etapa din play-off, Liga 2

13:45, 28.03.2024 - In ordina locurilor dupa sezonul regular din Liga 2 la fotbal, in play-off s-au calificat urmatoarele 6 echipe:  .... The post MECIURI DE FOTBAL Prima etapa din play-off, Liga 2 first appeared on Informatia Zilei .

MECI DE FOTBAL Victorie la scor pentru CSM Olimpia in deplasare, 5-0 cu Minerul Ocna Dej

11:10, 18.03.2024 - Dupa ce a inceput cu stangul sezonul de primavara, 0-1 cu Victoria Carei, CSM Olimpia s-a ”razbunat” in etapa urmatoare și a caștigat la scor,... The post MECI DE FOTBAL Victorie la scor pentru CSM Olimpia in deplasare, 5-0 cu Minerul Ocna Dej first appeared on Informatia Zilei .

MECI DE FOTBAL Meciuri amicale de fotbal in județ la sfarșit de saptamana

10:45, 04.03.2024 - Cu o saptmana inainte de reluarea campionatului Ligii 3 la fotbal, Victoria Carei a jucat sambata un ultim meci de pregatire, la Tasnad cu Unirea, ocupanta locului 2 in Liga 4 satmareana.  The post MECI DE FOTBAL Meciuri amicale de fotbal in județ la sfarșit de saptamana first appeared on Informatia…

Cinci victorii și o remiza in jocurile amicale susținute de echipa de fotbal a CS Campina in aceasta iarna

10:16, 26.02.2024 - La finalul saptamanii viitoare incepe returul Ligii A Prahova, la fotbal, astfel incat am considerat momentul oportun pentru o scurta retrospectiva a jocurilor amicale disputate in aceasta iarna de formația pregatita de Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu.

FOTBAL SATMAREAN In amicalele de sambata, Victoria Carei a invins pe Olimpia MCMXXI, iar CSM Olimpia a pierdut la Ungheni

16:05, 05.02.2024 - Toate cele trei echipe satmarene care activeaza in Liga 3 la fotbal au jucat meciuri de pregatire la sfarșitul saptamanii care tocmai a trecut. The post FOTBAL SATMAREAN In amicalele de sambata, Victoria Carei a invins pe Olimpia MCMXXI, iar CSM Olimpia a pierdut la Ungheni first appeared on Informatia…


Ce parere ai despre aceasta stire?