Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Florin Salam a împlinit 43 de ani. Ce urare i-a făcut fiica lui, Betty Vișănescu, de ziua sa de naștere

Publicat:

iși sarbatorește ziua de naștere azi. Celebrul cantareț de manele a implinit 43 de ani, iar fiica lui, Betty Vișanescu, i-a transmis deja o urare emoționanta in mediul online. Fiul artistei este nascut in aceeași zi, astfel ca este dubla sarbatoare in familia lor.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soția lui Costel Corduneanu, la un pas de a claca, in ziua in care el ar fi implinit 55 de ani. Grațiela și fiica lor, in lacrimi la mormantul lui

13:25, 23.04.2024 - Astazi ar fi trebuit sa fie motiv de sarbatoare in familia lui Costel Corduneanu. Interlopul ar fi implinit 55 de ani, iar familia a fost la mormantul lui. Soția lui, Grațiela, și fiica lor iși revin cu greu din șocul pierderii.

Mihai Stoica și-a sarbatorit ziua de naștere! Fiica lui, Teodora Stoica, i-a facut o urare emoționanta: ”Cel mai important...” / FOTO

12:06, 13.04.2024 - Mihai Stoica a implinit, in urma cu o zi, varsta de 59 de ani! Fostul fotbalist și-a sarbatorit ziua alaturi de familie și de fiica lui, cu care are o relație apropiata. Teodora Stoica i-a facut o urare speciala tatalui ei, prin care a exprimat ce loc important ocupa in viața ei.

Antonia iși sarbatorește ziua de naștere. Artista a implinit frumoasa varsta de 35 de ani. Ce urare i-a facut Alex Velea / FOTO

11:05, 12.04.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Alex Velea și asta pentru ca partenera lui de viața iși sarbatorește ziua de naștere. Antonia a implinit frumoasa varsta de 35 de ani. Iata ce urare speciala i-a facut iubitul ei!

Andreea Balan, urare superba pentru Petrișor Ruge, cu ocazia zilei de naștere. Dansatorul a implinit 37 de ani

15:45, 10.04.2024 - Andreea Balan nu a lasat sa treaca ziua lui Petrișor Ruge, bunul ei prieten și dansator, fara sa ii transmita un mesaj special și pe rețelele de socializare. Iata ce urare emoționanta i-a facut!

Tzanca Uraganu i-a facut o urare lui Axinte, de ziua lui de naștere! Ce amintiri il leaga pe manelist de celebrul actor: ”Vor ramane istorie”

09:30, 08.04.2024 - In urma cu o zi, Axinte și-a sarbatorit ziua de naștere, iar printre cei care i-au transmis mesaje cu urari a fost și Tzanca Uraganu! Manelistul a exprimat cat de multe amintiri il leaga de celebrul actor, inca de cand era doar un copil!

Imagini emoționante cu fiica lui Smiley și a Ginei Pistol. Josephine a implinit 3 ani: „Nu sunteți pregatiți pentru ce urmeaza”

10:30, 14.03.2024 - Smiley și Gina Pistol traiesc de trei ani cea mai frumoasa perioada a vieții lor. Pe 9 martie, Josephine, fiica cuplului, a implinit 3 ani, iar parinții sai au postat imagini emoționante cu micuța, care pare sa fi moștenit talentul muzical de la tatal sau.Fiica lui Smiley, Josephine, a implinit varsta…

Florin Salam, in centrul unui nou scandal. Nu a mai aparut la un concert: ‘Din cauza neseriozitații artistului’

08:25, 14.03.2024 - Florin Salam lovește din nou. Celebrul manelist, recunoscut pentru problemele sale din ultima perioada, este din nou in centrul unui scandal de zile mari. Manlelistul a intrat din nou in atenția oamenilor, dupa ce nu s-a mai prezentat la un concert, spre dezamagirea tuturor fanilor. Florin Salam nu…

Prima reacție a lui Betty Vișanescu, dupa ce s-a anunțat ca pleaca pe Drumul Zeilor. Fiica lui Florin Salam face echipa cu soțul ei la Asia Express 2024 / FOTO

14:55, 26.02.2024 - Betty Vișanescu a avut o prima reacție, dupa ce s-a anunțat ca pleaca pe Drumul Zeilor. Fiica lui Florin Salam face echipa cu soțul ei, Catalin, la Asia Express 2024. Iata ce a transmis artista despre competiție, prin intermediul rețelelor de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?