Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Flori la statuia lui Stefan cel Mare, din centrul civic

Publicat:

ACTIUNE…Pastrarea in memoria colectiva a personalitatilor de pe aceste meleaguri constituie o preocupare a oricarei comunitati. Manifestarile de omagiere a celor mai emblematice figuri ale culturii nationale sunt sustinute, an de an, de catre Primaria municipiului Vaslui prin organizarea de actiuni culturale, cu caracter educativ, cu implicarea unitatilor de invatamant vasluiene si adresate publicului larg. [...]

Citeste articolul mai departe pe vrn.ro…  

Sursa articol: vrn.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atenție, șoferi! O cursa de ciclism va pune stop traficului din centrul capitalei

09:15, 24.04.2024 - Primaria municipiului Chișinau informeaza ca duminica 28 aprilie 2024, orele 6:00-18:00, va fi sistat traficul rutier, inclusiv transportul public, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfant, tronsonul cuprins intre str. Mitropolit G. Banulescu - Bodoni și str. A. Pușkin, cu redirecționarea acestuia pe strazile…

Gentea: „Pastram tradiția: 20.000 de lalele, oferite la Simfonie”

15:30, 21.04.2024 - Ca in fiecare din ultimii patru ani, cu ocazia manifestarii de traditie a Pitestiului, Simfonia Lalelelor, Primaria ofera oamenilor flori, multe flori. Asa s-a intamplat si duminica, 21 aprilie, anul acesta.

(video) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

13:45, 08.03.2024 - Astazi, de Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere au organizat un marș feminist in capitala. In legatura cu aceasta Primaria a anunțat despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live/update) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:25, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:11, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

La Vicovu de Sus a debutat ”Șezatoarea vicovenilor”. Sofia Vicoveanca, vedeta primei zile. Oaspete de seama, președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur (FOTO)

11:40, 21.02.2024 - Marți, 20 februarie, a debutat in orașul Vicovu de Sus, ”Șezatoarea vicovenilor”. Manifestarea organizata de Asociația Culturala ”Flori vicovene” in parteneriat cu Primaria orașului Vicovu de Sus și Centrul Cultural Bucovina se afla la a treia ediție și se desfașoara in perioada 20-23 februarie la Casa…

(live) Conducerea Primariei Chișinau depune flori la bustul lui Grigore Vieru de ziua poetului

09:11, 14.02.2024 - Grigore Vieru ar fi implinit astazi 89 de ani. Cu acasta ocazie, conducerea Primariei Chișinau depune flori la bustul poetului de pe Aleea Clasicilor din Gradina Publica „Ștefan cel Mare și Sfant”.


Ce parere ai despre aceasta stire?