Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fizicienii au reușit măsurarea gravitației la scară cuantică

Publicat:
Fizicienii au reușit măsurarea gravitației la scară cuantică

Intr-un articol recent publicat in revista , sunt prezentate rezultatele unei masuratori a forței de atracție gravitaționale la scara microscopica; practic, o forța de atracție gravitaționala de doar 30 de attonewtoni (10-18 N). Acest rezultat este important, deoarece ne duce un pas inainte spre studiul unui posibil regim cuantic al gravitației.

Citeste articolul mai departe pe scientia.ro…  

Sursa articol si foto: scientia.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 16 aprilie 2024. Alex Filip, viața ca in filme. Cum a reușit luptatorul sa prinda un dealer de droguri: „Am ajuns la o scara de bloc...” / VIDEO

23:15, 16.04.2024 - In ediția in 16 aprilie 2024 jurații au avut parte de o mare surpriza. In fața lor și-a facut apariția Alex Filip, un luptator de kickboxing cu o viața ca in filme. A lucrat in poliție timp de 15 ani, la direcția de crima organizata in antidrog și a avut parte de numeroase intamplari neprevazute.

Laura Codruța Kovesi, in Parlamentul European: „Scara fraudei care afecteaza bugetul european, subestimata. Pentru mine, nu exista țari curate”

11:41, 10.04.2024 - Procurorul-șef al Parchetului European, Laura Codruta Kovesi, a declarat, miercuri, in Parlamentul European, ca procurorii instituției pe care o conduce au constatat un prejudiciu de peste 19 de miliarde de euro in cele aproape 2.000 de dosare de frauda pe care le ancheteaza, relateaza Știrile TVR. „La…

Un roman și-a construit casa pe un bloc din Brașov. Cum a ajuns Romania țara tuturor posibilitaților urbanistice

20:16, 26.03.2024 - Dupa apariția videoclipului in spațiul public, reprezentanții Poliției Locale Brașov, in subordinea careia se afla Departamentul Disciplina in Construcții, s-au autosesizat și au efectuat verificari la fața locului. Aceștia au constat ca respectiva construcție este perfect legala și are deja o vechime…

Un barbat in varsta de 72 de ani, prins cu droguri in scara unui bloc din Bacau

19:05, 13.03.2024 - Un bunic in varsta de 72 de ani, prins de jandarmi cu substanțe interzise, in scara blocului. „Mi-a dat pachetul asta. Nu știu exact, dar cred ca este hașiș”, a declarat barbatul polițiștilor, relateaza Ziarul de Bacau.

Te deranjeaza camerele de stocare ale deșeurilor din scara blocului? Primaria anunța cum poți cere inchiderea acestora

13:16, 24.02.2024 - Primaria Chișinau anunța ce masuri pot sa intreprinda cetațenii capitalei, care sunt deranjați de mirosul și disconfortul creat de ghenele/camerele de stocare a deșeurilor din scara blocului in care locuiesc.

UTA a remizat cu FC Botosani (2-2), in Superliga. A reușit egalarea in minutul 90

19:15, 12.02.2024 - UTA Arad a terminat la egalitate cu FC Botosani, 2-2 (1-0), luni seara, pe teren propriu, intr-un meci din etapa a 25-a a Superligii de fotbal. UTA a deschis scorul prin Tiberiu Capusa (32), cu un sut superb la vinclu din marginea careului, dupa oaspetii avusesera o bara prin Romario Benzar (19).

Ai privire de șoim daca gasești zebra ascunsa printre girafele din imagine. Ai 5 secunde la dispoziție

11:31, 07.02.2024 - Coeficientul de inteligența, de obicei scurtat la IQ, este o masura a cat de bine folosește cineva informațiile, logica și raționamentul in comparație cu semenii sai. Astazi v-am pregatit un test de atenție. Sunteți pregatiți? Gasește zebra ascunsa intre girafe in doar 5 secunde Percepția vizuala este…


Ce parere ai despre aceasta stire?