Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Firea-Iohannis, scandal copii. Firea, reclamată la CNCD

Publicat:

Vicepresedintele filialei judetene PNL anunta ca a depus la CNCD o sesizare privind declaratiile facute de purtatorul de cuvant al campaniei prezidentiale a PSD, , privind familiile fara copii.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Firea: Peste 7.000 de copii nu au prins loc la gradinițele și creșele de stat din București, anul trecut. Vizita cu Marcel Ciolacu la o gradinița

16:56, 08.05.2024 - Candidatul PSD pentru Primaria Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca peste 3.000 de copii nu au prins loc la gradinitele de stat din Bucuresti, anul trecut. Firea a vizitat, cu presedintele PSD, Marcel Ciolacu, Gradinita Scolii 194.”Peste 3.

Anca Alexandrescu: „Cirstoiu nu va mai fi candidatul coaliție”. Ce as scoate alianța din maneca pentru Capitala

17:35, 18.04.2024 - „In prezent, susținere au Robert Negoița și Popescu Piedone, iar de la PNL, Rareș Bogdan și-a exprimat dorința de a reintra la candidatura dar și Sebastian Burduja. Luni va fi discuția finala. Catalin Cirstoiu nu va mai fi cu siguranța candidatul coaliției. Am informații ca pana nu-și rezolva problemele,…

Scandal la varful AUR: Simion l-a suspendat din funcție pe prim-vicepreședintele partidului. Reacția lui Marius Lulea

12:11, 15.04.2024 - Este scandal la varful AUR. George Simion l-a suspendat din funcția de prim-vicepreședinte partidului pe Marius Lulea, dupa ce acesta s-a opus candidaturii analistului politic, Cozmin Gușa, la Primaria Capitalei.

Scandal pe spitalul din donatii. Rafila daruieste „minciuna”

08:21, 14.04.2024 - Fondatoarele asociatiei Daruieste Viata care a construit de la zero un spital in Bucuresti, din donatii, Oana Gheorghiu si Carmen Uscatu, il acuza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, ca „minte cand sustine ca noi nu am predat totul spitalului sau ministerului”.  „Toate documentele solicitate au…

Scandal la o școala de top din Constanța. Copii de clasa I, terorizați de o invațatoare-pensionara

15:10, 26.03.2024 - O invațatoare pensionara a fost inregistrata, pe ascuns, de parinții elevilor, dupa ce micuții s-au plans ca sunt injurați și chiar loviți de cadrul didactic. Școala a refuzat sa arate imaginile de pe camerele web din clasa.

Se lasa cu scandal? Pleaca Firea din PSD dupa ce Coaliția susține un candidat unic la Primaria Capitalei? „E o decizie pragmatica”

12:36, 19.03.2024 - Se așteapta anunțul oficial, dar pana ca reprezentanții Coaliției sa iasa și sa faca publica vestea ca PSD și PNL au decis sa mearga cu un candidat comun la alegerile pentru Primaria Capitalei, și anume cu medicul Catalin Cirstoiu, au avut loc noi discuții. Și cum s-a vehiculat ipoteza ca Gabriela Firea…

Scandal in Coaliție. Firea vrea candidaturi separate pentru Primaria Capitalei

13:20, 11.03.2024 - Gabriela Firea, prim-vicepreședinta a PSD, susține ca formațiunea social-democrata și PNL ar trebui sa aiba candidați separați la nivelul Primariei Capitalei, iar partea de colaborare cu liste comune sa fie lasata pentru altfel de alegeri. cum sunt cele europarlamentare sau parlamentare.

Gabriela Firea: "73 de copii nascuți și alți peste 1.700 care urmeaza sa vina pe lume!"

10:05, 15.02.2024 - Gabriela Firea, senator PSD si fost ministru al Familiei, a anuntat ca "73 de copii s-au nascut si alti peste 1700 urmeaza sa vina pe lume", ca urmare a proiectului pentru cresterea natalitatii.


Ce parere ai despre aceasta stire?