Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Filip Florian vine la Ce mai faci, scriitorule?

Publicat:

Miercuri, 3 iunie, de la ora 19:00, evenimentul Ce mai faci, scriitorule?  il are  ca protagonist pe . Ne lasam cufundati in creativitate, insotiti de savoare de ceai sau cafea, la ,  iar ghidul  printre cartile scriitorului va fi . Ce mai faci, scriitorule? reprezinta continuarea, sub un nume și o imagine noi, a dialogurilor cu scriitori pe care Cartureștiul le-a propus in ultimii ani. Niște intalniri tihnite și fara fasoane, cu oameni in carne și oase veniți in fața celr interesați pentru discuții despre parerile…

Citeste articolul mai departe pe pentrutimisoara.ro…  

Sursa articol: pentrutimisoara.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce facem astazi, 27 februarie 2024, in Timișoara?

00:10, 27.02.2024 - Marți, 27 februarie, incepe Saptamana PSI la UVT. Va puteți da intalnire la Carturești Mercy, pentru a discuta despre puterea schimbarii in educație sau sa participați la o conferința despre judecatorii Europei și despre Europa judecatorilor.

Intervenții in boala arteriala periferica

13:10, 14.02.2024 - Pacienții cu boala arteriala periferica au un flux sanguin insuficient la nivelul țesuturilor. Revascularizarea in aceste cazuri presupune și o procedura de Bypass despre care ne vorbește astazi dr. Bogdan Munteanu, medic primar Chirurgie cardiovasculara.


Ce parere ai despre aceasta stire?