Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fii la putere! Cazul unui tată de nota 10

Publicat:

Fii la putere! Antena 3 este aici, chiar la tine in oras! Timp de doua saptamani, toate vedetele noastre strabat tara cu caravana Antena 3.

La 10 ani de la infiintarea postului nostru, cei mai cunoscuti ziaristi din Romania vor intra in casa nu doar prin intermediul televizorului. Ii veti vedea pe ziaristii vostri favoriti in centrul orasului, in parc, la terasa, la cumparaturi. Vin sa spuna povestea orasului si a oamenilor sai.

Nu ezitati sa stati de vorba cu ei si sa faceti selfi-uri pe care mai apoi sa le postati pe pagina de 3 Romania
 Intr-un…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spun medicii despre cazul fetiței de patru ani din Calarași, care a murit dupa ce a mancat pește. Cat de mare este pericolul pentru romani: ”Este incredibil ca...”

09:10, 03.05.2024 - O fețita de patru ani s-a stins din viața in Calarași, dupa ce a mancat pește congelat. Și bunica ei a ajuns la spital și ulterior a murit. Medicii au reacționat in acest caz revoltator, avand in vedere cat de des este consumat peștele in aceasta perioada, in Romania.

Doliul in lumea politica! A murit Doru Viorel Ursu, fost ministru de Interne

16:51, 14.04.2024 - Este doliu in Romania, dupa ce s-a mai stins din viața un nume important al lumii politice. Este vorba despre Doru Viorel Ursu, fost ministru de interne, care a plecat dintre noi in mod fulgerator. Familia a fost cea care a facut anunțul cutremurator. S-a stins din viața Doru Viorel Ursu Lumea politica…

Reacția conducerii spitalului din Bacau in cazul tinerei gravide care a murit/Iubitul femeii: „Este o nebuloasa cu acea fisa a Mariei”

10:50, 03.04.2024 - Familia unei tinere insarcinate care a pierit in mod tragic, cu cateva luni inainte de a-și vedea implinit visul de a deveni mama, trece prin momente cumplite. Și așteapta raspunsuri. Oamenii vor sa afle ce s-a intamplat și cum a fost posibil ca Maria, o tanara de 38 de ani, gravida in patru luni, sa…

Gabriela Firea, cu gandul la primarie

21:50, 27.03.2024 - Nu foarte incantata de propunerea de a candida la europarlamentare, Gabriela Firea admite ca nu acesta a fost ”proiectul vieții” sale. Ea spera totodata ca numirea nu reprezinta o retrogradare sau, mai rau, o incercare de a se scapa de ea. „Nu a fost viziunea mea despre viața, dar nu consider ca este…

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Catalina Ponor a devenit mama pentru a doua oara

16:30, 13.03.2024 - Catalina Ponor a devenit mama pentru a doua oara. Fosta mare gimnasta a facut anunțul printr-o postare pe Instagram, acolo unde e urmarita de peste 100.000 de fani. A și aratat o poza cu bebelușul, din spital. Catalina Ponor a anunțat in cursul zilei de miercuri, 13 martie, ca a adus pe lume un baiețel…

Educatoarea care teroriza copiii la gradinița din Popești-Leordeni scapa de arest! Decizia luata de autoritați

12:30, 23.02.2024 - Cele mai noi informații in cazul educatoarei care ii teroriza pe copii la gradinița din Popești Leordeni. Femeia va scapa de arest. Iata ce au decis autoritațile cu privire la cazul care a șocat Romania.

Mama lui Yannis, baiatul care a murit dupa ce a baut energizante, declarații dureroase despre noua lege. Nu mai pot fi vandute minorilor: ”M-a luat tremuratul”

08:35, 21.02.2024 - Copiii minori din Romania nu mai pot sa cumpere energizante din magazine, conform noii legi adoptate de Guvern. Aceasta propunere vine in urma unei tragedii, cand Yannis a murit intr-o tabara de tava, dupa ce a consumat mai multe doze. Mama lui a facut declarații dureroase, dupa ce a vazut propunerea…


Ce parere ai despre aceasta stire?