Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FIFA respinge apelul lui Rubiales împotriva interdicției de 3 ani pentru sărutul de la Cupa Mondială

Publicat:
FIFA respinge apelul lui Rubiales împotriva interdicției de 3 ani pentru sărutul de la Cupa Mondială

Comitetul de apel al FIFA a confirmat vineri interdicția de trei ani impusa lui , dupa ce a respins apelul fostului șef al Federației Spaniole de Fotbal (RFEF).

Rubiales a fost interzis pentru trei ani din toate activitațile legate de fotbal la 30 octombrie, dupa ce a sarutat-o pe buze pe jucatoarea , presupus fara consimțamant, dupa victoria Spaniei in finala feminine impotriva Angliei din august, conform News.ro.

FIFA a declarat ca a luat o decizie dupa ce a efectuat o audiere. Cu toate acestea, decizia poate fi inca atacata la Tribunalul de…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pedro Rocha, cercetat pentru corupție, a fost ales președinte al Federației Spaniole de Fotbal

20:05, 26.04.2024 - Pedro Rocha a fost ales președinte al Federației Spaniole de Fotbal, deși este cercetat intr-o ancheta de corupție. El a fost președinte interimar, dupa ce Luis Rubiales a demisionat in urma scandalului iscat dupa ce a sarutat o jucatoare.

Șeful de federație care a sarutat o fotbalista, arestat pe aeroportul din Madrid - Este acuzat de corupție

16:20, 03.04.2024 - Luis Rubiales, care a demisionat din funcția de președinte al Federației Spaniole de Fotbal (RFEF) dupa ce a sarutat-o pe fotbalista Jenni Hermoso, este anchetat pentru presupuse fapte de corupție și a fost arestat de politia spaniola, miercuri dimineața, imediat ce a aterizat la Madrid.

Luis Rubiales, fostul președinte al Federatiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la inchisoare

02:50, 28.03.2024 - Luis Rubiales, fostul presedinte al Federatiei Spaniole de Fotbal, risca sa ajunga la inchisoare din cauza problemelor ce continua dupa finala Cupei Mondiale de fotbal feminin conform antenasport.ro. Dupa ce zilele trecute a inceput o ancheta legata de contractele federatiei in legatura cu organizarea…

FOTBAL Crasna Moftin ramane in varful clasamentului dupa un meci spectaculos impotriva Marnei

18:15, 24.03.2024 - Crasna Moftin și-a asigurat victoria impotriva Marnei cu 2-1, menținandu-și astfel poziția de lider in clasament dupa o revenire spectaculoasa. The post FOTBAL Crasna Moftin ramane in varful clasamentului dupa un meci spectaculos impotriva Marnei first appeared on Informatia Zilei .

Serie A respinge propunerea de reducere a numarului de echipe

16:01, 12.02.2024 - Adunarea Serie A a respins luni o propunere de reducere a numarului de echipe din prima divizie a campionatului de fotbal al Italiei, de la 20 la 18, informeaza agentia ANSA.Cele mai mari patru cluburi italiene, Inter Milano, Juventus Torino, AC Milan si AS Roma, au votat in favoarea formatului cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?