Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Explorați cele mai populare anime din 2020 pe Crunchyroll din întreaga lume!

Publicat:

Crunchyroll impartașește tendințele de vizionare a anime-urilor pentru 2020 de la țara la țaraCrunchyroll impartașește o serie de infografice evidențiind tendințele de vizionare anime a utilizatorilor din peste 200 de țari și teritorii. Aceste diagrame reprezinta vizionarile anime simulcast in cursul anului 2020 a peste 3 milioane de utilizatori premium ai Crunchyroll.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Senatorul Romașcanu, la depunerea candidaturii: ,,Este o poziție onoranta!”. Iata lista intreaga de candidați la Consiliul Județean!

16:55, 26.04.2024 - Astazi, senatorul Lucian Romașcanu, președinte al PSD Buzau, și-a depus candidatura la Biroul Electoral Județean. De asemenea, cu aceeași ocazie, PSD a depus lista de candidați pentru miniparlamentul județean, la eveniment fiind prezenți și cașiva dintre acesștia. ,,Este o alta experiența pe care sunt…

Mai multe cutremure au zguduit centrul Turciei

08:00, 19.04.2024 - Mai multe cutremure, de intensitati diferite, cea mai mare atingand 5,6 grade pe scara Richter, au zguduit joi centrul Turciei fara a provoca victime, dar punand regiunea in alerta, transmite AFP.   In regiunea Tokat, intre tarmul Marii Negre si nordul Anatoliei, au fost resimtite cel putin trei cutremure…

„Sa nu irosim nicio picatura”. Oamenii din Bogota stau cate o zi intreaga fara apa. „Fac un duș de 4 minute și nu spal haine”

07:05, 13.04.2024 - Cei 10 milioane de locuitori ai capitalei columbiene Bogota sunt forțați sa stea fara apa, din cauza secetei severe. Fenomenul climatic El Nino a dus nivelul rezervoarelor de apa la cel mai scazut punct din ultimele decenii, relateaza BBC.

Tilvar despre NATO la aniversare: O alianța care protejeaza libertațile a peste un miliard de oameni

11:20, 04.04.2024 - Ministrul Apararii, Angel Tilvar, a postat joi un mesaj pe platforma X la implinirea a 75 de ani de existența a NATO. Este o alianța care ”protejeaza libertațile a peste un miliard de cetațeni din intreaga lume”, a aratat Tilvar.Ministrul Apararii, Angel Tilvar, a transmis un mesaj pe platforma…

Zelenski avertizeaza intr-un interviu acordat CBS, dintre ruine: „Putin va impinge rapid razboiul pe teritoriul NATO”

16:46, 28.03.2024 - Președintele ucrainean a avertizat ca, fara un ajutor urgent din partea SUA, armata sa nu va mai reuși sa țina piept ofensivei ruse. Intr-un interviu acordat CBS, filmat in aer liber, printre ruine, el atrae atenția ca Putin nu se va opri la Ucraina, ci va viza, in opinia sa, Kazahstanul, apoi statele…

Rusia denunța „un atentat terorist sangeros” care a avut loc la Moscova. „Intreaga comunitate internationala trebuie sa-l condamne!”

21:35, 22.03.2024 - Diplomatia rusa a denuntat vineri drept „un atentat terorist sangeros” atacul armat si incendiul provocat de persoane inarmate necunoscute intr-o sala de concerte din suburbiile Moscovei, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Rivalii de la Airbus afirma ca nu se bucura de problemele celor de la Boeing: „Nu sunt un lucru bun pentru intreaga industrie”

14:55, 19.03.2024 - Constructorul aeronautic european Airbus nu se bucura de problemele tehnice cu care se confrunta rivalul american Boeing, a declarat marti directorul general de la Airbus, Guillaume Faury, transmit Reuters și Agerpres.

Google iși blocheaza chatbot-ul sa faca pronosticuri despre alegerile politice din acest an, in intreaga lume

10:36, 13.03.2024 - Actualizarea vine intr-un moment in care progresele in inteligenta artificiala generativa, inclusiv generarea de imagini si videoclipuri, au starnit ingrijorari legate de dezinformare si stiri false in randul publicului, determinand guvernele sa reglementeze tehnologia, arata Reuters, citat de news.ro..Intrebat…


Ce parere ai despre aceasta stire?