Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Există două tipuri de călătorie în timp, iar cercetătorii consideră că una dintre ele e posibilă! Explicațiile unui cercetător

Publicat:

, profesor de fizica și matematica la Universitatea din Columbia, , și cofondator al de Știința, explica faptul ca exista doua tipuri diferite de calatorie in timp. „Calatoria in viitor, posibila”, profesor de fizica la spune ca știm cum sa calatorim in timp de aproape 100 de ani. a demonstrat ca timpul incetinește cu cat calatorești mai aproape de viteza luminii. Deci, ai putea sa pleci de pe planeta Pamant, zbori aproape de viteza luminii, pentru tine timpul curge mai incet, iar cand te intorci…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Procesul extrem de rar prin care au luat naștere plantele pe Pamant a fost recreat de oamenii de știința

07:05, 29.04.2024 - Un eveniment despre care se știe ca a mai avut loc doar de trei ori in istoria vieții pe Pamant tocmai a fost documentat din nou. O bacterie marina a fost inglobata in organismul sau gazda, algal, co-evoluand cu acesta suficient de mult timp pentru a putea fi considerata acum o organita, parte a mașinariei…

Un studiu genetic dezvaluie originile preistorice etiopiene ale cafelei Arabica

01:02, 24.04.2024 - Oamenii de stiinta au descifrat genomul cafelei arabica ajungand pana la originile acesteia, o incrucisare naturala intre alte doua specii de cafea, produsa in urma cu intre 610.000 si un milion de ani, in padurile din Etiopia. Conform constatarilor, aceasta specie de cafea este mai veche decat specia…

Ioana Diaconescu, romanca ce-ți ușureaza viața in calatoria cu avionul! Reprezinta in Romania, Grecia, Croația Ungaria ori Turcia principala firma de accesorii de calatorie la nivel global

14:50, 03.04.2024 - Romanii calatoresc pe calea aerului mai mult ca niciodata și cauta, cu fiecare ocazie, sa aiba parte de o experiența cat mai buna. Cei ce dau mare importanta pe confortul zborului au identificat cum sa-l imbogațeasca semnificativ. Pentru mulți, accesoriile profesionale de calatorie au devenit indispensabile,…

Corpul uman ramane un mare mister: oamenii de știința dezvaluie ca sursele a zeci de substanțe chimice nu pot fi identificate

05:30, 16.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din California, San Francisco, au elaborat o metoda inovatoare de screening pentru detectarea mai precisa a substanțelor chimice din organismul uman. Intr-un studiu recent, aceasta tehnica a identificat peste 100 de substanțe chimice, inclusiv 50 care nu fusesera niciodata…

Oamenii de știința sunt cu un pas mai aproape de a creea in laborator viața de la zero

06:10, 15.03.2024 - Cercetatorii de la Institutul Salk pentru Studii Biologice din SUA au dezvaluit un studiu revoluționar, provocand o teorie ce ridica multe semne de intrebare. Potrivit acestuia, viața artificiala ar putea fi creata in laborator. Originile vieții pe Pamant raman un mister fascinant. Unii experți susțin…

Viviana Sposub nu exclude posibilitatea de a se intoarce in America. De ce nu poate munci acolo inca: „Poate ca pe viitor lucrurile vor sta altfel”

14:31, 05.03.2024 - Viviana Sposub nu s-a ferit sa recunoasca ca pe viitor și-ar dori sa traiasca in Statele Unite ale Americii. Intr-un interviu pentru revista VIVA!, ea a explicat ca inca nu poate sa munceasca acolo, ii trebuie o viza speciala. O buna perioada, Viviana Sposub a lucrat la Antena 1, a prezentat rubrica…

Cercetatorii au documentat cea mai lunga calatorie a unui lup pe teritoriul Europei, din Germania in Catalonia

15:20, 20.02.2024 - Oamenii de stiinta au localizat excremente ale unui lup cenusiu nascut in Germania, care a traversat trei tari pentru a ajunge in nord-estul Spaniei, efectuand astfel cea mai lunga calatorie documentata vreodata a unui exemplar din aceasta specie, a precizat luni Universitatea Autonoma din Barcelona…

SUA: Un bebeluș din zece este victima expunerii la ftalați

16:00, 08.02.2024 - In SUA, un bebeluș din zece, nascut prematur, este asociat cu expunerea femeii insarcinate la ftalați, potrivit unui recent studiu american, transmite RFI. Ftalații sunt compuși chimici extrem de raspandiți, in special in plastice. Cercetatorii subliniaza ca din cauza acestui fenomen, costurile medicale…


Ce parere ai despre aceasta stire?