Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Etapele renunţării la schimbarea sezonieră a orei în Europa. Cum pot statele membre UE să aplice permanent ora de vară sau ora de iarnă

Publicat:

a propus recent ca, din 2019, sa se renunte la schimbarea sezoniera a orei in Europa. Statele membre au libertatea de a decide o data pentru totdeauna daca doresc sa aplice in mod permanent ora de vara sau de iarna.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

UE a prelungit pana la finalul anului 2024 permisiunea ca statele membre sa dea ajutoare suplimentare fermierilor europeni, in „cadrul temporar Ucraina”

12:30, 04.05.2024 - Comisia Europeana a prelungit parțial, pana la data de 31 decembrie 2024, așa-numitul „cadru temporar Ucraina”, pentru a statelor membre posibilitatea sa acorde ajutoare de minimis suplimentare fermierilor din țarile respective, 6 luni in plus, cu respectarea normelor de concurența.

Comisia Europeana da 35.000 de bilete de tren gratis: Tinerii din Romania sunt invitați sa aplice!

07:45, 17.04.2024 - Mii de tineri vor calatori din nou in Europa cu trenul gratuit, incepand din aceasta vara, datorita celei mai recente cereri de propuneri din cadrul programului DiscoverEU. In timpul Saptamanii europene a tineretului, Comisia a lansat, marți, cea mai recenta runda de inscrieri in cadrul inițiativei…

Cat va mai dura tranziția ora de vara – ora de iarna? Parlamentul European a votat pentru renunțare, dar statele UE nu sunt de acord

13:00, 31.03.2024 - Dupa trecerea la ora de vara azi-noapte, ultima duminica din martie este cea mai scurta zi din an, cu 23 de ore. Schimbarea orei, care pentru mulți dintre noi reprezinta o problema, a fost  dezbatuta la nivelul Uniunii Europene. Chiar Parlamentul European a votat in favoarea renunțarii la acest sistem,…

Ora de vara in 2024. Sambata spre duminica se da ora inainte

14:30, 25.03.2024 - Ziua cea mai scurta din an sau ziua in care dam ceasul inainte cu o ora și vom dormi mai puțin cu o ora, este schimbarea care se face anual in Romania. Vezi cand se trece la ora de vara in 2024!In curand se face trecerea de la ora de iarna la ora de vara 2024. Este momentul din care zilele incep sa…

UE nu mai obliga statele sa micșoreze consumul de gaze: diminuarea va fi voluntara

10:31, 28.02.2024 - Comisia Europeana a cerut statelor membre sa mentina politica de reducere a consumului de gaze, darnu obligatoriu, ci voluntar, un indiciu ca s-a incheiat cea mai grava criza energetica din Europa.

UE: Acțiuni pe termen scurt și mediu pentru simplificarea activitații fermierilor, care vor fi discutate cu statele membre in cadrul Consiliului Agricultura

17:05, 24.02.2024 - In ziua de 22 februarie, Comisia Europeana a trimis un document președinției belgiene, in care prezinta primele acțiuni posibile menite sa contribuie la reducerea sarcinii administrative care le revine fermierilor. Documentul, care va fi discutat cu statele membre in cadrul Consiliului Agricultura din…

Ajuns la jumatatea perioadei de aplicare, Mecanismul de redresare si rezilienta produce efecte concrete in intreaga UE prin reforme si investitii ambitioase

18:55, 21.02.2024 - Mecanismul a fost, de asemenea, vital pentru abordarea provocarilor urgente, cum ar fi impactul in lant al razboiului de agresiune al Rusiei impotriva Ucrainei, arata comunicatul de presa al Executivului european. In planurile lor de redresare si rezilienta, statele membre au conceput reforme si investitii:…

Decizie de ultim moment de la Bruxelles. Ce se intampla cu fermierii care-și lasa terenurile in parloaga

14:55, 13.02.2024 - Fermierii din Europa, inclusiv din Romania, au desfașurat acțiuni de protest, solicitand inclusiv scutirea acesta de la normele privind terenurile lasate in parloaga.Astfel, in loc sa pastreze terenurile lasate in parloaga sau sa pastreze elemente neproductive pe 4% din terenul lor arabil, fermierii…


Ce parere ai despre aceasta stire?