Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Este VIRGINĂ şi mama a împins-o să vină în competiţie! O concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", pusă la zid: "Am dovadă de la medic că e neprihănită!"

Publicat:

Una dintre tinerele din casa "Mireasa pentru fiul meu" a ajuns tinta baietilor din competitie dupa ce a confirmat faptul ca e virgina. Mama ei a confirmat informatia si a spus ca are confirmarea medicilor ca fiica ei este neprihanita.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce mesaj a transmis Antonia de la Mireasa, sezonul 9. Ieri, concurenta a fost eliminata din competiție / FOTO

14:15, 27.04.2024 - In cursul zilei de ieri, iubita lui Cristian a fost eliminata din casa Mireasa, sezonul 9. Cu lacrimi in ochi, Antonia și iubitul ei și-au luat ramas-bun. Vizibil copleșiți de durere, cei doi au fost nevoiți sa se desparta dupa ce publicul a decis ca tanara sa iasa din competiție. 

Mireasa. Elena, nemulțumita de organizarea casei stabilita de Delia. Ce i-a spus concurentei: „Ți se pare ca eu sunt azi?” / VIDEO

23:25, 10.04.2024 - Elena este nemulțumita de felul in care Delia gestioneaza problemele administrative din casa Mireasa. Concurenta i-a adresat mai multe intrebari și i-a spus cat de important este rolul pe care il are, astfel ca ar trebui sa se impuna mai mult, fiindca apar numeroase dificultați in relațiile dintre ele.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Elena a fost agresata fizic de fostul ei iubit! Concurenta, dezvaluiri cutremuratoare: ”Nu am mai avut aer” / VIDEO

20:40, 29.03.2024 - Elena a dezvaluit in casa Mireasa unul dintre cele mai grele momente ale vieții ei. Concurenta a fost agresata fizic de fostul ei iubit, acesta fiind și motivul separarii dintre cei doi. Elena a facut dezvaluiri cu care i-a luat prin surprindere pe ceilalți concurenți.

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce au discutat Maria și Ștefan despre Adriana, concurenta noua din casa. Concurentul ar fi avut o relație cu aceasta in trecut: „Eram...” / VIDEO

21:05, 19.03.2024 - Maria a vrut sa afle cat mai multe detalii despre trecutul lui Ștefan, așa ca l-a luat pe acesta la intrebari despre Adriana, noua concurenta din casa alaturi de care, in trecut, baiatul ar fi trait o frumoasa poveste de dragoste.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia a decis sa se desparta de Valentin. Concurenta i-a spus ca se simte confuza: "Eu cred ca am fost sincera..." / VIDEO

20:45, 19.02.2024 - Antonia a decis sa se desparta de Valentin. In seara petrecerii, concurenta și-a exprimat incertitudinea in ceea ce privește relația ei cu cel cu care, de curand, confirmase ca formeaza un cuplu. Tanara i-a marturisit partenerului sau ca se simte confuza și ca a intrat in relația cu el cumva forțata. 


Ce parere ai despre aceasta stire?