Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EMINEM, îngenunchiat de durere! Din păcate, a murit

Publicat:

. a murit la varsta de 67 de ani in apropiere de , Indiana. Conform apropiaților și vecinilor, acesta ar fi suferit un atac de cord. Mama rapperului s-a casatorit cu Bruce cand aceasta avea doar 15 ani și el 22 de ani. Doi ani mai tarziu venea pe lume Marshall al lll-lea, cunoscut apoi ca "Eminem".

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

De ce a murit, de fapt, celebrul transgeder Naomi: Rudele și prietenii fac eforturi sa ii repatrieze trupul neinsuflețit

22:06, 21.04.2024 - Naomi a murit pe un pat de spital in Germania, celebr acantareața transgendender a suferit un accident vascular-cerebral in urma cu cateva zile. Cei apropiați fac eforturi pentru a o repatria și a-i oferi un inmormantare in țara natala, Romania.

Roberto Cavalli a murit. Cine a fost alaturi de celebrul creator de moda pana la ultima suflare

11:20, 13.04.2024 - Roberto Cavalli a murit la varsta de 83 de ani. Vestea ca celebrul creator de moda a fost data in cursul zilei de vineri, 12 aprilie 2024. Se pare ca acesta a avut alaturi o persoana draga pana la ultima suflare.

Celebrul OJ Simpson a murit la 76 de ani: Fostul star de fotbal american suferea de cancer

20:20, 11.04.2024 - O.J. Simpson a murit de cancer la varsta de 76 de ani. Vestea a fost confirmata de familia lui. Fostul star din NFL (Liga de Fotbal American) a fost achitat in 1995 de uciderea soției sale și a prietenului acesteia, dupa un proces ce a captivat intreaga America, scrie observatornews.ro .

Trei oameni au murit intr-o avalanșa in stațiunea elvețiana Zermatt. VIDEO

10:50, 02.04.2024 - Autoritațile elvețiene au anunțat luni, 1 aprilie, ca trei persoane și-au pierdut viața, iar o alta a fost ranita, in urma unei avalanșe in populara stațiune de schi Zermatt, din sud-vestul Elveției, relateaza DW.Potrivit imaginilor video difuzate in special pe X (Twitter), avalanșa s-a produs luni…

Verișorul Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, a murit la o zi de la inmormantarea ei! Apropiații sunt sfașiați de durere: ”Nu pot sa cred”

23:20, 29.03.2024 - Inca o lovitura pentru familia Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir! Verișorul ei, Eduard, a murit la doar o zi dupa ce a fost condusa pe ultimul drum. Tanarul de 17 ani s-a stins din viața in urma cu puțin timp, iar moartea lui a provocat și mai multa suferința in sufletele tuturor.

Lacrimi și durere la priveghiul lui Gabi Stangau! Celebrul violonist din Maramures a murit in accident de ATV / FOTO

13:30, 20.02.2024 - O atmosfera incarcata de emoție și durere i-a cuprins pe cei prezenți la priveghiul lui Gabi Stangau, celebrul violonist care și-a gasit sfarșitul intr-un tragic accident de ATV. Imaginile postate pe o rețea de socializare.

A murit Alexei Navalnii, cel mai mare opozant al lui Vladimir Putin

13:40, 16.02.2024 - Liderul opoziției ruse, Alexei Navalnii, aflat in inchisoare, a murit, a anunțat vineri serviciul penitenciar din regiunea Yamalo-Nenets, unde Navalny iși ispașea pedeapsa.Liderul opoziției, Alexei Navalnii, a murit intr-o colonie,  relateaza  Serviciul Federal al Penitenciarelor Ruse pentru Districtul…

Doua persoane au murit din cauza prabusirii unui elicopter al politiei in sudul Turciei

01:05, 05.02.2024 - Un elicopter al politiei s-a prabusit simbata in sudul Turciei, doi ofiteri decedind si un tehnician fiind ranit, a anuntat ministrul de interne turc Ali Yerlikaya intr-o postare pe reteaua X (fosta Twitter), transmite Reuters. Elicopterul decolase de pe aeroportul Hatay si se indrepta spre Gaziantep,…


Ce parere ai despre aceasta stire?