Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Celebrul OJ Simpson a murit la 76 de ani: Fostul star de fotbal american suferea de cancer

Publicat:
Celebrul OJ Simpson a murit la 76 de ani: Fostul star de fotbal american suferea de cancer

O.J. Simpson a murit de cancer la varsta de 76 de ani. Vestea a fost confirmata de familia lui. Fostul star din NFL (Liga de ) a fost achitat in 1995 de uciderea soției sale și a prietenului acesteia, dupa un proces ce a captivat intreaga America, scrie observatornews.ro .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat care suferea de cancer a murit dupa ce a fost operat la o clinica privata din Timiș. Ar fi fost perfect sanatos, conform analizelor

13:06, 16.04.2024 - Caz șocant in Timiș! Un barbat s-a stins din viața la scurt timp dupa ce a fost operat la o clinica privata. Acesta a fost diagnosticat cu cancer in urma cu an și a ales sa lupte cu aceasta boala. Ei bine, se pare ca o intervenție chirurgicala i-ar fi adus sfarșitul.

Roberto Cavalli a murit. Cine a fost alaturi de celebrul creator de moda pana la ultima suflare

11:20, 13.04.2024 - Roberto Cavalli a murit la varsta de 83 de ani. Vestea ca celebrul creator de moda a fost data in cursul zilei de vineri, 12 aprilie 2024. Se pare ca acesta a avut alaturi o persoana draga pana la ultima suflare.

Fostul star din Liga de Fotbal American, O.J. Simpson a murit la 76 de ani

09:00, 12.04.2024 - O.J. Simpson a murit de cancer la varsta de 76 de ani. Vestea a fost confirmata de familia lui. Fostul star din NFL (Liga de Fotbal American) a fost achitat in 1995 de uciderea soției sale și a prietenului acesteia, dupa un proces ce a captivat intreaga America, scrie observatornews.ro .

A murit O.J. Simpson, fostul star al fotbalului american. A fost acuzat și apoi achitat de o dubla crima in anii 1990

20:00, 11.04.2024 - O.J. Simpson, fosta vedeta din NFL (Liga Naționala de Fotbal American) a murit la varsta de 76 de ani. Avea cancer. In anii 1990, el a fost achitat de uciderea fostei sale soții și a prietenului acesteia, dupa un proces ce a captivat intreaga țara și a starnit controverse aprinse.

Lacrimi și durere la priveghiul lui Gabi Stangau! Celebrul violonist din Maramures a murit in accident de ATV / FOTO

13:30, 20.02.2024 - O atmosfera incarcata de emoție și durere i-a cuprins pe cei prezenți la priveghiul lui Gabi Stangau, celebrul violonist care și-a gasit sfarșitul intr-un tragic accident de ATV. Imaginile postate pe o rețea de socializare.

Presedintele Klaus Iohannis - Sunt profund intristat de vestea ca Aleksei Navalnii a murit“

17:50, 16.02.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante familiei lui Aleksei Navalnii. "Sunt profund intristat de vestea ca Aleksei Navalnii a murit. Gandurile noastre de compasiune se indreapta catre familia si prietenii sai. Astazi, comunitatea internationala a pierdut un luptator curajos pentru…

Reacții dupa ce Palatul Buckingham a anunțat ca Regele Charles are cancer

09:20, 06.02.2024 - Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer la zece zile dupa interventia pentru prostata marita. Casa Regala nu a specificat despre ce forma este vorba insa au declarat ca nu e vorba despre cancer la prostata. Vestea a adus un val de reactii internationale, iar fiul sau, Harry, urmeaza sa ajunga zilele…

A murit presedintele Namibiei. Hage Geingob suferea de cancer

08:00, 04.02.2024 - Presedintele Namibiei, Hage Geingob, in varsta de 82 de ani, a murit duminica dimineata la spital, a anuntat presedintia. In urma cu cateva saptamani, Geingob fusese diagnosticat cu cancer.


Ce parere ai despre aceasta stire?