Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elise Stan: ”Viitorul muzicii populare românești sună bine”

Publicat:

Cunoscuta realizatoare de emisiuni TV Elise Stan este un clocot de energie. Șefa promoției 1976 a Conservatorului bucureștean spune ca este un om activ, pentru ca ii place ceea ce face, și nu obosește niciodata. Pana la ieșirea la pensie, a realizat, cu maiestria-i recunoscuta, emisiunea de divertisment folcloric cu cea mai larga audiența de la TVR, ”O data-n viața!”. – Ați fost, pentru al treilea an consecutiv, președintele juriului la prestigiosul festival-concurs de muzica populara ””, de la Piatra Neamț. Cum a fost ediția din acest an? Festivalul a crescut de la an la an,…

Citeste articolul mai departe pe mesagerulneamt.ro…  

Sursa articol: mesagerulneamt.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marele actor Constantin Cojocaru s-a stins din viața! ”Chiar am fost un baiat de treaba. Poate chiar prea de treaba”

12:50, 13.04.2024 - Constantin Cojocaru s-a stins din viața la 78 de ani. Marele actoru a lasat in urma o cariera prodigioasa in film dar mai ales teatru, unde a pus in scena zeci de roluri in mai bine de 50 de ani de cariera. Apelat de colegii artiști Țaca, actorul a dat viața la sute de roluri de teatru radiofonic, fiind…

Prelegerea „Intre drac/dracuire și Dumnezeu/insfințire” la Muzeul Carții și Exilului Romanesc

11:00, 12.04.2024 - Muzeul Carții și Exilului Romanesc organizeaza marți, 16 aprilie, o prelegere-dialog public. „Intre drac/dracuire și Dumnezeu/insfințire (omul romanesc)” va fi susținuta de etnologul Marin Marian-Balașa. Evenimentul va avea loc in salonul expozițional aflat la parterul Muzeului Carții și Exilului Romanesc…

Codrii Iașilor, un parc natural de care avem nevoie – IMPERATIV cu Ioana Soreanu (05.04.2024)

10:25, 05.04.2024 - Proiectul de inființare a Parcului Natural Codrii Iașilor inainteaza. Un pas important a fost facut prin elaborarea studiului științific de catre specialiști in biologie, geografie și etnografie. Acest document sta la baza proiectului și urmeaza sa fie trimis la Academia Romana pentru avizare. Subiectul…

Patru elevi reprezinta Neamțul la Olimpiada Naționala de Lingvistica

12:46, 24.03.2024 - Olimpiada Naționala de Lingvistica „Solomon Marcus” destinata elevilor de gimnaziu și liceu va avea loc la Ploiești, in județul Prahova, in perioada 5-7 aprilie. Din județul Neamț vor face parte din lotul de la naționala patru elevi care au obținut locul I la etapa județeana: Maria V. Alexa, clasa a…

Prof. Daniel Tataru a devenit membru de onoare al Academiei Romane

00:51, 23.03.2024 - ■ Daniel Tataru a fost unul dintre elevii straluciți ai prof. Gheorghe Dumitreasa de la Liceul Petru Rareș din Piatra Neamț ■ in prezent preda la Universitatea Berkeley, din California ■ este cel mai tanar membru de onoare de la Secția de matematica a Academiei Romane ■ Conform site-ului Dor de Neamț…

Noua cercetare speologica cu participare internaționala, la Ghețarul de la Scarișoara

08:10, 09.03.2024 - Cercetatori din Croația, Grecia, Macedonia de Nord, Norvegia, Slovacia, Slovenia, SUA, Ungaria si Romania au participat, recent, timp de 5 zile, in satul Ghetari la un atelier de lucru, intitulat “Winter climate in SE Europe during the Late Holocene”, organizat de Institutul de Speologie “Emil Racovita”…

FOTO Cercetare internaționala in Peștera Ghețarul de la Scarișoara: scanare 3D și sistem de monitorizare a climatului subteran

15:45, 05.03.2024 - FOTO Cercetare internaționala in Peștera Ghețarul de la Scarișoara: scanare 3D și sistem de monitorizare a climatului subteran Cercetare internaționala in Peștera Ghețarul de la Scarișoara. In perioada 18-23 februarie, Institutul de Speologie „Emil Racovița” al Academiei Romane, Filiala Cluj-Napoca,…

„Ziua Darwin“, marcata de Muzeul Judetean de Stiintele Naturii Prahova

00:21, 12.02.2024 - Avand in vedere faptul ca, in domeniul științelor naturii, 12 februarie este cunoscuta drept „Ziua Darwin” („Darwin Day”), o sarbatoare instituita in scopul aniversarii nașterii (12 februarie 1809) lui Charles Darwin, Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova a ținut sa evidențieze importanța contribuțiilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?