Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EFICIENȚĂ ECONOMICĂ În acest an, Ministerul Agriculturii va reduce ANT-ul pentru bovinele de lapte

Publicat:
EFICIENȚĂ ECONOMICĂ În acest an, Ministerul Agriculturii va reduce ANT-ul pentru bovinele de lapte

, a dat asigurari ca, in zilele urmatoare, incepe plata ajutorului național tranzitoriu bovine, ANT, pentru anul 2023. The post EFICIENȚA ECONOMICA In acest an, va reduce ANT-ul pentru bovinele de lapte first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANALIZA ECONOMICA Deprecierea leului a fost limitata de scaderea inflației

07:40, 13.04.2024 - Creșterea inflației din Statele Unite a inmulțit plasamentele in moneda americana și a depreciat activele considerate riscante, cum sunt monedele de la marginea zonei euro. The post ANALIZA ECONOMICA Deprecierea leului a fost limitata de scaderea inflației first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Leul a scazut, aurul a crescut

11:10, 10.04.2024 - Leul nu a profitat marți, 9 aprilie, de nivelul ridicat al apetitului pentru risc care se manifesta... The post ANALIZA ECONOMICA Leul a scazut, aurul a crescut first appeared on Informatia Zilei .

Guvernul pregatește o noua plafonare a prețurilor. Produsele care vor fi adaugate pe lista

18:30, 02.04.2024 -  Ministrul Agriculturii a anunțat ca Guvernul pregatește o noua schema de plafonare a adaosului comercial la alimente. De data aceasta insa, este vorba despre o plafonare a prețului produselor tradiționale. In prezent, exista o lista de 17 produse de baza care beneficiaza de adaos plafonat de 20%. Insa…

Lansarea de rachete antigrindina, monitorizata strict și doar in cazuri excepționale in Prahova și Vaslui

10:00, 21.03.2024 - Victorie importanta a fermierilor: lansarea de rachete antigrindina va fi monitorizata strict in județele Prahova, Vrancea, Buzau, Iași și Vaslui, iar tragerile nu se vor efectua decat cu acordul expres al ministrului Agriculturii și doar in cazuri excepționale și justificate. Anunțul cu privire la…

ANALIZA ECONOMICA Cum este vazut cursul leului de analiști?

22:00, 21.02.2024 - Moneda naționala a profitat de reducerea aversiunii fața de risc. Cursul euro a scazut de la 4,9771 la 4,9759 lei iar cotațiile au coborat la 4,975 – 4,977 lei. The post ANALIZA ECONOMICA Cum este vazut cursul leului de analiști? first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Leul este puternic in fața inflației

17:45, 15.02.2024 - Leul, principalul instrument folosit de BNR pentru impingerea prețurilor in jos, nu a fost afectat de anunțul facut de INS... The post ANALIZA ECONOMICA Leul este puternic in fața inflației first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Piața monetara in Romania a fost calma din perspectiva euro

17:15, 12.02.2024 - Inca din anul 2008, atunci cand a inceput criza financiara odata cu falimentul bancii americane Lehman Brothers, au aparut diverse analize care indicau creșterea euro la 5 lei. The post ANALIZA ECONOMICA Piața monetara in Romania a fost calma din perspectiva euro first appeared on Informatia Zilei .

Florin Barbu anunța MASURI in cazul in care alimentele scoase din lista plafonarii au cresteri semnificative de pret

12:50, 02.02.2024 - „Aceasta decizie s-a luat in dialog cu retailerii si cu procesatorii. V-am spus, cream acest mecanism de gestionare si de monitorizare a acestor preturi, pentru ca monitorizam inclusiv preturile care au fost scoase din aceasta ordonanta (ordonanta privind instituirea unei masuri cu caracter temporar…


Ce parere ai despre aceasta stire?