Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ediția 2021 a bugetării participative, la Alba Iulia. Vezi care sunt cele 24 de proiecte care așteaptă votul cetățenilor!

Publicat:

Albaiulienii au depus 51 de proiecte dintre care 24 au fost validate de catre comisia de specialitate din primarie și vor putea fi votate, online, pe platforma bugetarii participative bugetareparticipativa.apulum.ro Fiecare cetațean poate vota cate un proiect din fiecare domeniu. Etapa de vot se va desfașura in intervalul 1 noiembrie, ora 00:00 – 14 decembrie 2021, ora 23:59. Procesul de votare necesita un numar de telefon valid, numar pe care va fi transmis, prin SMS, un cod unic de validare. Proiectele caștigatoare vor fi implementate incepand cu anul 2022, dupa aprobarea bugetului local. Bugetul…

Citeste articolul mai departe pe proalba.ro…  

Sursa articol: proalba.ro


Stiri pe aceeasi tema

Hidroelectrica reia proiectul hidrocentralei Bumbești-Livezeni de pe raul Jiu, blocat in 2017 de unele ONG-uri de mediu

13:55, 02.05.2024 - Lucrarile la hidrocentrala Bumbești-Livezeni de pe raul Jiu, finalizate in proporție de 90 %, dar blocate in urma cu 7 ani la solicitarea mai multor ONG-uri, vor fi reluate dupa ce printr-o Hotarare de Guvern emisa in acest an s-a stabilit ca acestea sunt de utilitate publica și interes național, relateaza…

Guvernul a aprobat proiecte de investitii in infrastructura de transport si mediu in valoare totala de 260 milioane lei

17:05, 23.04.2024 - Purtatorul de cuvant al Guvernului Mihai Constantin a anuntat ca Executivul a adoptat, marti, o serie de hotarari care vizeaza inceperea sau continuarea investitiilor in infrastructura de transport si mediu, iar valoarea totala a proiectelor de investitii aprobate este de 260 milioane lei.

Care e diferența dintre un nutriționist sau un dietetician

16:20, 10.04.2024 - Nutriție, dieta, pentru cei mai mulți dintre noi poate sa para același lucru și la fel se poate intampla și in cazul profesiilor care se ocupa cu aceste doua aspecte atat de similare. Dar care este diferența dintre un nutriționist sau un dietetician și cum știi ce sa alegi.Pentru ca aparent atat un…

Expert in Mediu, despre lipsa de educație ecologica la romani: „Cumparam mult, aruncam repede și mult”

22:35, 31.03.2024 - Experții in managementul deșeurilor subliniaza legatura intre educația ecologica și educația financiara, evidențiind impactul consumului asupra generarii deșeurilor. Implementarea unor programe educaționale in școli ar putea reduce semnificativ cantitatea deșeurilor, conform studiilor in domeniu.

Proiectul „Educatia este sansa mea“- o sansa ­pentru copiii de la Gradinita cu Program ­Prelungit nr. 2 Filipestii de Padure de a se adapta mult mai usor mediului scolar

00:26, 28.03.2024 - N.D. La nivelul județului Prahova, nenumarate proiecte gandite și inițiate de cadre didactice cu scopul de a le oferi copiilor noi oportunitați in actul educațional au avut șansa de a primi finanțare in cadrul unor competiții de proiecte derulate la nivel județean. Un exemplu este și Gradinița cu Program…

Criteriile ESG, tot mai importante pentru investitori imobiliari, banci și chiriași in procesul de luare a deciziilor

12:25, 26.03.2024 - Studiu Colliers Principiile de mediu, sociale și de guvernanța (ESG) nu mai sunt doar o tendința sau un cuvant la moda, ci sunt pe cale sa devina o norma pe piața imobiliara din Romania. Intr-o perioada marcata de o conștientizare sporita a problemelor de mediu și de o supraveghere legislativa accentuata,…

La  Gura Foii se investește in Educație

07:00, 27.02.2024 - Sunt in plin proces de execuție lucrarile la Școala Gimnaziala Gura Foii , o lucrare de anvergura,  aproximativ 30 miliarde lei vechi, finanțarea este  prin Administrația Fondului de Mediu, 90 %. Se  lucreaza la structura de rezistența a  cladirii deja existenta și va fi adusa la standarde europene,…


Ce parere ai despre aceasta stire?