Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Durere nemărginită pentru familia din Cluj care l-a pierdut pe Antonio. Tânărul de 17 ani găsit fără suflare avea o soră geamănă: „Nu l-a văzut supărat”

Publicat:

Misterul in jurul mortii adolescentului de 17 ani din Cluj se adancește. Fara sa dea nimic de banuit, tanarul a decis sa isi puna capat zilelor la marginea unei paduri. Specialistii trag un semnal de alarma si spun ca baiatul se afla la varsta la care depresia poate fi ascunsa foarte usor, iar fara sprijin…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lacrimi și durere in familia lui Costel Corduneanu, dupa moartea lui! Adrian Beleaua, fratele interlopului, a ajuns la capatul puterilor: ”Azi m-a luat...”/ FOTO

14:30, 16.05.2024 - Au trecut cateva saptamani de la moartea lui Costel Corduneanu, dar dorul familiei sale este la fel de mare. Adrian Beleaua a ajuns la capatul puterilor și este copleșit de tot ce simte in aceste momente. S-a dus la mormantul fratelui sau, iar imaginile sunt dureroase!

Familia lui Florin, tanarul mort in accidentul din Constanța, impietrita de durere. Baiatul nu obișnuia sa conduca cu viteza: ”El era aruncat din masina”

23:40, 28.04.2024 - Florin s-a stins fulgerator din viața, de ziua lui de nume. Tanarul avea doar 21 de ani și o familie care il aștepta acasa. Cu toții sunt impietriți de durere și nu le vine sa creada ce s-a intamplat. Florin nu ar fi obșinuit sa conduca cu viteza.

Durere fara sfarșit in familia lui Gabi Stangau! Mama violonistului nu iși poate lua gandul de la moartea fiului ei: ”Ce sa ma fac fara tine?!” / FOTO

19:15, 28.04.2024 - Familia lui Gabi Stangau traiește cele mai grele momente dupa moartea lui. Deși au trecut cateva saptamani de la tragedie, suferința este din ce in ce mai mare in sufletul mamei sale. Femeia ar face orice ca sa dea timpul inapoi și sa il mai aiba in viața pe fiul ei. Iata ce mesaj sfașietor a transmis!

Tatal Andreei, studenta de la Medicina ucisa de Mirel, declarații sfașietoare, la o luna de cand tanara a fost ucisa. Parinții ei, copleșiți de durere: „Mi-e atat de dor”

21:10, 25.04.2024 - A trecut o luna de cand Andreea Morega a fost ucisa de Mirel Dragomir, in Timișoara. Familia studentei de la Medicina nu iși poate reveni din șoc. Parinții ei sunt copleșiți de durere și spera ca, intr-un final, sa se faca dreptate.

Soția lui Costel Corduneanu, devastata de durere dupa ce interlopul a murit: „Ai plecat de langa mine pentru totdeauna”. S-au casatorit civil in vara anului trecut

08:40, 16.04.2024 - Este doliu in lumea interlopilor, dupa moartea lui Costel Corduneanu. Familia il plange pe liderul clanului, care a murit pe un pat de spital, in Targu Mureș. A lasat in urma trei copii și o soție indurerata, cu care era impreuna de 16 ani.

Durere fara margini in familia lui Gabi Stangau, dupa ce bunica lui a murit. Mama violonistului, distrusa de durere: „Te-ai dus la nepotul tau...”

11:40, 06.03.2024 - Dupa ce și-a pierdut fiul intr-un accident de ATV, acum mama lui Gabi Stangau iși plange și soacra. Cele doua aveau o relație apropiata, mai ales ca femeia care i-a dat viața violonistului a ramas și vaduva.

Adrian Mutu, nemulțumit dupa victorie: „Sunt puțin suparat pe jucatorii mei”

00:06, 18.02.2024 - FCU Craiova - CFR Cluj 1-3. Adrian Mutu e nemulțumit de ratarile jucatorilor sai și nu s-a ferit sa transmita asta la flash-interviu.  El i-a dedicat victoria lui Aly Abeid, nou jucator de la CFR Cluj, a carui mama a decedat recent. Adrian Mutu, nemulțumit de un aspect dupa FCU Craiova - CFR Cluj „Scorul…

Corteva Learning Day la Targu Mureș – lecție intensiva despre agronomie

08:06, 17.02.2024 - Peste 300 de fermieri și distribuitori din județul Mureș preponderent, dar și din Alba, Cluj, Brașov au participat, la Targu Mureș, la Corteva Learning Day, o zi care a cuprins o lecție intensiva despre agricultura, agronomie, chimie și biologie susținuta de catre specialiștii companiei globale Corteva…


Ce parere ai despre aceasta stire?