Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Durere fără margini într-o familie din raionul Ocnița. O fetiță de cinci ani a murit după ce a căzut de pe beciul casei

Publicat:

O fetița de cinci ani a murit dupa ce a cazut de pe beciul casei. Tragedia a avut loc, marți, in jurul orei 15:00, in satul Paladea, raionul Ocnița.Potrivit oamenilor legii, copila se juca in curtea casei impreuna cu frații sai.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la Florii. O fetița de 4 ani și bunica ei au murit dupa o masa in familie

16:50, 30.04.2024 - O fetița de 4 ani și bunica ei au murit in Calarași, dupa o masa in familie. Ambele au avut simptome de toxiinfecție alimentara, insa este posibil ca bunica sa fi murit de durere dupa pierderea copilei.

O fetița de 4 ani și bunica ei au murit dupa ce ar fi mancat macrou congelat de la magazinul dintr-un sat din Calarași

16:35, 30.04.2024 - O fetița de 4 ani și bunica ei, dintr-o localitate din județul Calarași, au murit dupa ce ar fi mancat macrou congelat cumparat de la magazinul din sat. Tragedia s-a petrecut luni dimineața, in jurul orei 8:30. Familia a sunat la 112 intrucat fetița de 4 ani era in stare de inconștiența. A fost dusa…

Cine este romanul care a murit in explozia de la hidrocentrala din Italia. Petronel avea o familie frumoasa / FOTO

15:56, 10.04.2024 - Tragedia provocata de explozia dela hidrocentrala din Italia a adus in atenția publicului o poveste cutremuratoare - cea a lui Petronel Tanase, un roman cu o familie frumoasa, care și-a pierdut viața in acest incident.

Un copil de 2 ani a murit in Neamt, dupa ce a cazut intr-un lighean cu apa, in timp ce se juca in curtea casei

11:45, 01.04.2024 - Un copil de 2 ani din Neamț a murit, duminica, 31 martie, dupa ce a cazut intr-un lighean cu apa, in timp ce se juca in curtea casei, sub supravegherea mamei și a bunicii sale. Mama a incercat manevre de resuscitare, insa acestea nu au dat rezultate, potrivit Știri Neamț.Duminica dupa-amiaza, oamenii…

Un copil de 2 ani din Arad a murit, dupa ce a cazut intr-un bazin de colectare a apei din curtea casei

19:00, 20.03.2024 - Tragedie intr-un sat din județul Arad. Un copil de 2 ani a murit, dupa ce a cazut intr-un bazin de colectare a apei din gospodaria familiei. Parinții au fost cei care l-au gasit pe micuț și au sunat, de urgența, la 112. In ciuda manevrelor de resuscitare, copilul nu a putut fi salvat, scrie news.ro.

Sfarșit tragic pentru o familie de romani din Italia! O mama si cei trei copii au murit intr-un incendiu devastator / FOTO

11:40, 15.03.2024 - Tragedia a lovit o familie de romani stabilita in nordul Italiei, intr-o noapte aparent liniștita, dar care s-a transformat in coșmar. O mama și cei trei copii ai sai au fost rapuși de flacarile unui incendiu devastator, care le-a cuprins locuința din Bologna.

Durere fara margini in familia lui Gabi Stangau, dupa ce bunica lui a murit. Mama violonistului, distrusa de durere: „Te-ai dus la nepotul tau...”

11:40, 06.03.2024 - Dupa ce și-a pierdut fiul intr-un accident de ATV, acum mama lui Gabi Stangau iși plange și soacra. Cele doua aveau o relație apropiata, mai ales ca femeia care i-a dat viața violonistului a ramas și vaduva.

Asistenta maternala, acuzata de lovituri cauzatoare de moarte in dosarul fetiței care a cazut din pat

18:10, 20.02.2024 - Asistenta maternala care o avea in grija pe fetita de 4 ani din Mașloc, județul Timiș, decedata dupa ce ar fi cazut din pat, este acuzata de lovituri cauzatoare de moarte. La doua luni de la tragedie, ea a fost chemata marti de procurori pentru a i se aduce la cunoștința faptul ca are calitatea de suspect…


Ce parere ai despre aceasta stire?