Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

După lungi speculații, Lady Gaga a dat marea veste: „Sunt însărcinată”

Publicat:

, una dintre cele mai iubite artiste internaționale a rupt tacerea, dupa ce in ultimul timp s-a tot zvonit ca ar fi insarcinata. Vedeta a dat carțile pe fața și a raspuns la cea mai arzatoare intrebare a fanilor.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sacrificii face Anda Adam pentru a ramane din nou insarcinata. Artista are 44 de ani și a luat o decizie importanta. „Au existat niște speculații”

12:55, 30.04.2024 - Anda Adam și Joseph Eudor Mohaci s-au casatorit civil la finalul anului 2022, iar acum se pregatesc de nunta. Artista și sotul ei vor sa devina cat mai curand parinti, așa ca au luat masuri. Vedeta a apelat la anumite tratamente, avand in vedere varsta inaintata. Chiar daca nu are probleme de sanatate,…

Cosmina Adam este insarcinata! Fosta asistenta TV urmeaza sa devina mama pentru prima data: ”Nu putem descrie in cuvinte...” / FOTO

18:10, 28.04.2024 - Veste bomba in showbiz! Cosmina Adam este insarcinata și urmeaza sa devina mama pentru prima data! Fosta asistenta de la Acces Direct a dat marea veste și a facut publica una dintre cele mai emoșionante fotografii, alaturi de soțul ei! Iata ce mesaj induioțator a transmis!

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Star Matinal. Nicolae Botgros, din nou bunic! Dirijorul a dat marea veste: „Bucuria o imparțim...” / VIDEO

10:10, 27.03.2024 - Nicolae Botgros este din nou bunic! Dirijorul a dat marea veste! In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, artistul a vorbit despre acest subiect extrem de important din viața lui, dar a și facut marturisiri despre meseria lui. Iata ce a spus acesta pentru emisiune!

Vladuța Lupau este insarcinata din nou. Modul inedit prin care a facut anunțul: “O alta minune” FOTO

21:50, 23.03.2024 - Este fericire mare in familia indragitei cantarețe: Vladuța Lupau este insarcinata din nou! Vedeta a decis sa impartașeasca frumoasa veste cu admiratorii sai cu o fotografie emoționanta, in care apare alaturi de soț și fiu. Vladuța Lupau este insarcinata din nou Vladuța Lupau este insarcinata din nou!…

EXCLUSIV. Vladuța Lupau, insarcinata pentru a doua oara. Cum a dat cantareața marea veste / VIDEO

20:30, 23.03.2024 - Zi speciala pentru Vladuța Lupau. Artista se pregatește de venirea pe lume a celei de-a doua minuni din viața ei, caci este insarcinata din nou. Cantareața a pregatit un moment special in cadrul concertului de la Sala Palatului, atunci cand a dat vestea cea mare.

Vedeta de la noi, insarcinata pentru prima data! Bruneta a dat vestea cea mare inainte de a se casatori cu iubitul ei: ”Ma uit la ecografii și nu-mi vine sa cred”

22:46, 04.03.2024 - In urma cu ceva timp ii declara in public dragostei celui care urmeaza sa-i devina soț, insa minunea se pare ca s-a petrecut inainte ca cei doi sa ajunga la altar. O vedeta de la noi e insarcinata, iar peste doar cateva luni urmeaza sa devina mamica pentru prima data. Avem declarații in exclusivitate.


Ce parere ai despre aceasta stire?