Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dublă sinucidere! Două fete, moarte după ce ar fi căzut de la 20 de metri. Una și-a sunat înainte mama

Publicat:

Doua fete de 15 ani au murit, sambata dupa-amiaza, dupa ce ar fi cazut de la o inalțime de aproximativ 20 de metri. Una dintre ele și-a sunat inainte mama sa o anunțe ca vrea sa recurga la un gest sinucigaș.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei persoane au cazut intr-un bazin adanc de aproximativ cinci metri din județul Sibiu. Un barbat de 35 de ani a murit

17:26, 10.06.2024 - Trei persoane au cazut intr-un bazin adanc de aproximativ cinci metri dintr-o localitate din județul Sibiu. Autoritațile au organizat o misiune de salvare. La fața locului au fost trimiși reprezentanți ISU și de la Serviciul de Ambulanța.

(video) O tanara de la Tiraspol s-a inecat in raul Nistru: Alt baiat, la un pas de moarte incercand sa o salveze

12:15, 07.06.2024 - O tanara de 17 ani s-a inecat in apele raului Nistru. Nenorocirea a avut loc ieri seara la Tiraspol, la 300 de metri de feribot. Potrivit informațiilor, salvatorii au gasit corpul neinsuflețit al fetei la 7 metri de locul unde aceasta a intrat sub apa.

16 morți dupa ce un autobuz a cazut intr-o prapastie adanca de o suta de metri, in Peru

07:30, 15.05.2024 - Un autobuz care transporta aproximativ 40 de pasageri a cazut intr-o prapastie marti dimineata in regiunea andina Ayacucho, in sud-estul Peru. 16 oameni au murit in accident, potrivit autoritatilor.

Tragedie in zona Poiana cu Narcise. O femeie a cazut in gol 30 de metri și a murit

21:16, 11.05.2024 - O femeie de aproximativ 50 de ani și-a pierdut viața, sambata dupa-amiaza dupa ce s-a prabușit de pe traseul de creasta al muntelui Rodnei, in zona Poiana cu Narcise din Bistrița Nasaud. Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgența, un echipaj de pompieri ce incadreaza șenilata, un echipaj de…

O femeie din Camenca, salvata dupa ce a cazut intr-o fantana de 12 metri

09:25, 29.04.2024 - O femeie de 67 de ani a fost salvata, dupa ce a cazut intr-o fintina de 12 metri, la Camenca. Totul s-a intimplat ieri, 27 aprilie. Femeia a avut nevoie de intervenția salvatorilor pentru a o salva. Femeia a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale.

Barbat de 59 de ani operat de urgența la Spitalul Clinic Județean Arad dupa ce a cazut de la 6 metri inalțime

15:45, 23.04.2024 - Un barbat in varsta de 59 de ani, din Arad, a ajuns in stare grava – luni seara – la Unitatea de Primire Urgența (UPU)... The post Barbat de 59 de ani operat de urgența la Spitalul Clinic Județean Arad dupa ce a cazut de la 6 metri inalțime appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

VIDEO | Furtuna Nelson face ravagii: Patru persoane au murit. Printre victime se numara și un adolescent de 16 ani

23:36, 28.03.2024 - Patru persoane au murit joi, luate de mare, pe coasta de nord-vest si nord-est a Spaniei, maturata de rafale violente de vant si valuri de mai multi metri inaltime, relateaza AFP. ”Doi morti, dupa ce au cazut in mare la Muros del Nalon si Cudillero”, a anuntat intr-un comunicat Serviciul de Urgenta…


Ce parere ai despre aceasta stire?