Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drama trăită de fosta concurentă de la Survivor România: ‘Mama nu m-a vrut’

Publicat:

A fost una dintre cele mai apreciate și populare concurente de la Survivor Romania, dar puțini sunt cei care știu prin ce drama a trecut fosta Faimoasa. Cine este vedeta care a ramas fara ambii parinți la o varsta frageda. Ce drama a trait fosta Faimoasa de la Survivor Romania Survivor Romania nu este doar […] The post Drama traita de fosta concurenta de la Survivor Romania: ‘Mama nu m-a vrut’ appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mellina, fosta concurenta Survivor Romania 2021, despre Survivor All Stars: „Ganduri contradictorii” VIDEO EXCLUSIV

10:10, 03.05.2024 - Mellina a devenit cunoscuta in urma cu mai mulți ani, cand a lansat piesa „Poza de album” alaturi de Vescan. Piesa a devenit hit, iar pe Youtube a strans ,pana in prezent , nu mai puțin de 80 de milioane de vizualizari.  In 2021, vedeta a participat la Survivor Romania, in echipa Razboinicilor, iar…

Bia Khalifa are probleme cu legea. Ce fapte a comis fosta concurenta iUmor

12:25, 27.04.2024 - Bia Khalifa, fosta concurenta iUmor, are acum probleme cu legea. Tanara in varsta de 24 ani a fost implicata in mai multe conflicte de-a lungul anilor și a mai avut probleme cu legea și in trecut.

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

Soțul Mariei Roman de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Clipe grele pentru fosta concurenta: „Nu se mai știe nimic de el” / FOTO

17:20, 17.04.2024 - Maria Roman trece prin clipe de coșmar! Soțul fostei concurente de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Barbatul este de negasit de ieri. El a fost vazut ultima oara in Germania, moment in care se afla in drum spre Romania. Mesajul postat de tanara pe rețelele de socializare.

Chefi la cuțite, 15 aprilie 2024. Drama Loredanei Elena Șerban. Concurenta și-a spus povestea cu lacrimi in ochi: "A fost un șoc..." / VIDEO

23:20, 15.04.2024 - In episodul cu numarul 12 al sezonului 13 Chefi la cuțite, o femeie in varsta de 44 de ani, din Brașov, a venit cu gandul sa ii impresioneze pe jurați cu preparatul ei inedit. Loredana Elena Șerban este bucatar in Academia Forțelor aeriene Henri Conda și are o poveste de viața impresionanta.

Power Couple Romania, 26 februarie 2024. Drama prin care a trecut Eliza Natanticu. Ce a povestit despre momentul greu din viața ei

21:10, 26.02.2024 - Eliza Natanticu a vorbit despre un moment dificil al vieții sale in ediția 10 din Power Couple Romania, din data de 26 februarie 2024. Concurenta a scos la iveala drama prin care a trecut și despre care puțini știu. Iata in ce moment critic i-a fost alaturi Cosmin Natanticu.

Imagine rara cu Alexia Eram și bunica sa! Cat de mult seamana fosta concurenta de la America Express cu aceasta / FOTO

13:00, 15.02.2024 - Alexia Eram este extrem de activa in mediul online, mai ales in urma participarii la America Express. De curand, frumoasa iubita a lui Mario Fresh și-a uimit fanii cu ultima postare, iar asta pentru ca s-a fotografiat alaturi de bunica sa. Iata cat de bine seamana cele doua!


Ce parere ai despre aceasta stire?