Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Două minore din Constanța, căutate de poliţişti după ce au dispărut de pe stradă în timp ce se jucau

Publicat:

Doua fete, de 9 si 11 ani, din localitatea Cumpana, sunt cautate de familii si de politisti dupa ce, vineri dupa-amiaza, ar fi iesit la joaca pe strada si au disparut, a informat Inspectoratul de (IPJ) Constanta, anunța AGERPRES.

Conform IPJ, lucratorii Postului de au fost sesizati despre disparitia , de 9 ani, si a , de 11 ani, din primele informatii obtinute reiesind ca "cele doua minore ar fi iesit la joaca pe strada, in jurul orei 15.30, iar pana la acest moment nu au revenit la domiciliu".

Citește…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știri Constanta: Barbat, retinut dupa ce ar fi produs un accident rutier baut si drogat si – o femeie a fost ranita

12:01, 03.05.2024 - Un barbat de 28 de ani a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, fiind suspectat ca ar fi condus baut si drogat si ca ar fi produs un accident in care ar fi fost ranita o femeie de 59 de ani, iar apoi ar fi fugit de la locul accidentului, transmite Inspectoratul de Politie Judetean IPJ Constanta.La…

Un sofer, posibil drogat, a amenintat un altul cu un cutit, dupa o sicanare in trafic in Mamaia

21:40, 29.04.2024 - Doi șoferi sunt cercetati penal dupa ce luni, pe bulevardul Mamaia, s-au sicanat in trafic, iar unul dintre ei l-a amenintat cu un cutit pe celalalt, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta.

Calvarul unei fete de 13 ani din Constanța. A fost violata ani la rand de propria mama

18:06, 26.04.2024 - O femeie in varsta de 31 de ani a fost arestata preventiv, vineri, pentru ca și-a violat in repetate randuri fiica de 13 ani, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta, potrivit Agerpres. 

DIICOT a prins un 'pește mare', la Constanța: Traficant de cocaina si alte droguri, retinut

17:55, 23.04.2024 - Un barbat a fost retinut, marti, pentru trafic de droguri de mare risc dupa ce a fost depistat ca detinea si comercializa cocaina si alte substante psihoactive, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta.

Neamt: O femeie a gasit pe strada 4.100 lei si i-a predat la politie

07:06, 17.04.2024 - O femeie in varsta de 62 ani, din Dulcesti, a gasit pe jos suma de 4.100 lei si fara ezitare a mers la sediul politiei pentru a o preda, a informat, marti, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamț. ‘In urma verificarilor efectuate de politisti a fost identificata persoana care a pierdut suma de…

Femeie de 81 de ani, atacata pe strada si in scara blocului de un barbat, in Constanța. Agresorul a fost prins de politisti

17:21, 29.03.2024 - Un barbat este audiat de politisti dupa ce, vineri, in cartierul Tomis Nord din municipiul Constanta, a atacat pe strada o femeie de 81 de ani, iar dupa ce victima a reusit sa intre in scara blocului unde locuieste a fost in continuare agresata, a informat Inspectoratul de Politie Judetean.

In Satu Nou, judetul Constanta: Șofer depistat cu permis de conducere fals, emis in alta tara. S-a intocmit dosar penal

21:11, 28.02.2024 - La data de 28 februarie a.c., in jurul orei 02.50, politisti din cadrul Politiei Orasului Cernavoda au identificat un barbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Caisului din localitatea Satu Nou, fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, potrivit IPJ Constanta.La…


Ce parere ai despre aceasta stire?