Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în fotbalul belgian. Jucătorul Gregory Mertens a decedat, după ce a suferit un atac de cord pe teren

Publicat:

Gregory Mertens, fundașul central al formației Lokeren, a decedat in aceasta dupa-amiaza. Jucatorul suferise, luni, un atac de cord in timpul unui meci amical pe care echipa sa l-a susținut cu Genk.

Martens a trecut în neființa la vârsta de 24 ani, iar de luni se afla în coma. În timpul partidei-test Lokeren - Genk, Gregory Mertens a cazut brusc din picioare, iar medicii au crezut ca e vorba de o lovitura primita din partea unui adversar. Fusese transportat la spital, dupa ce medicii i-au acordat primul ajutor pe gazon, timp de aproximativ 30 de minute.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un tanar consilier local a murit la scurt timp dupa alegeri. „Nu și-a permis o pauza in timpul campaniei”

10:21, 12.06.2024 - Doliu in politica, in județul Hunedoara. Mircea Tat, un consilier local din Calan, a murit fulgerator la doar 40 de ani, a doua zi dupa alegerile locale. Unii dintre apropiații sai au susținut ca stress-ul din ultimele saptamani de campanie i-ar fi afectat starea de sanatate.

Usain Bolt a suferit o accidentare grava in timpul unui eveniment caritabil

17:10, 10.06.2024 - Celebrul sportiv Usain Bolt a suferit o accidentare grava in timpul unui eveniment caritabil. El s-a accidentat in timpul unui meci de fotbal care a avut loc la Londra. In timpul evenimentului, au fost stranse milioane de lire sterline care vor fi donate UNICEF, potrivit mediafax.

Doliu in lumea sportului. Ciclistul Guy Timor a murit la doar 21 ani, in timpul antrenamentului

14:35, 07.06.2024 - Conform presei internaționale, este Doliu in lumea sportului, dupa ce ciclistul Guy Timor a murit la doar 21 ani, in timpul antrenamentului. Din primele informații ar fi vorba despre un accident in care a fost implicat sportivul și un șofer Doliu in lumea sportului! Conform presei internaționale, Guy…

O mare vedeta a belgienilor flirteaza cu milioanele arabilor: „Vin din urma, toate marile cluburi europene o simt!”

13:15, 06.06.2024 - Romelu Lukaku (31 de ani) deschide ușa pentru un transfer in Arabia Saudita, ademenit de milioanele puse pe masa de șeici. Nedorit la Chelsea, atacantul belgian pare sa aiba doua variante, trecerea in Golf sau revenirea la Anderlecht, echipa care l-a dat in fotbalul mare. Romelu Lukaku, cel mai bun…

Doliu in familia Rotariu: Dana, soția fostului internațional Iosif Rotariu, a decedat

14:55, 26.05.2024 - Dana Rotariu, sotia fostului international Iosif Rotariu, a murit duminica dimineata, a anuntat clubul Poli Timisoara."Din pacate viata este cruda. Sotia marelui Iosif Rotariu s-a stins din viata in dimineata zilei de astazi.Sincere condoleante familiei Rotariu.

Doliu in familia celei mai bune handbaliste din Romania. A decedat tatal Cristinei Neagu

20:06, 16.04.2024 - Campioana CSM Bucuresti a transmis, marti, un mesaj public de condoleante Cristinei Neagu, al carei tata a decedat.”Intregul club CSM Bucuresti este alaturi de Cristina Neagu in suferinta provocata de pierderea celui care se mandrea mereu cu fiica sa, "Sageata Albastra". Strangem randurile alaturi de…

FC Bruges a relansat lupta pentru titlu in Belgia

15:00, 08.04.2024 - FC Bruges, invingatoare cu 3-1 in fata lui RSC Anderlecht, si esecul de acasa al liderului Union Saint-Gillloise cu Cercle Bruges (2-3) au relansat lupta pentru titlu in campionatul de fotbal al Belgiei, transmite EFE, potrivit Agerpres.

Ce ne așteapta la Euro 2024: liderul unei adversare da totul și apoi se retrage!

13:25, 04.04.2024 - Jan Vertonghen (36 de ani), fundașul central al lui Anderlecht, a luat decizia de a se retrage de la naționala Belgiei dupa Campionatul European din Germania, potrivit presei belgiene. Deși va implini 37 de ani luna aceasta, Vertonghen joaca in continuare la cel mai inalt nivel, fiind capitanul lui…


Ce parere ai despre aceasta stire?