Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în familia regală din Danemarca!

Publicat:

Vești triste! Prințul Richard de Sayn-Wittgenstein-Berleburg a decedat, pe 13 martie, la varsta de 82 de ani, conform unui comunicat emis de din Danemarca. A murit cumnatul M. Paulsen, secretarul personal al Prințesei Benedikte a Danemarcei, a anunțat ca soțul acestuia și-a dat ultima suflare: ”Cu mare tristețe va anunț, din partea Alteței Sale Prințesa Benedikte, ca Alteța Sa Prințul Richard a decedat. Prințul a murit subit in camerele sale din , in noaptea de 13 martie”. Comunicatul anunța și ca Prințesa Benedikte a calatorit din Danemarca

Citeste articolul mai departe pe okmagazine.ro…  

Sursa articol: okmagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Roberto Cavalli a murit la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența

22:10, 12.04.2024 - Doliu uriaș in lumea modei! Roberto Cavalli a murit vineri, la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu o boala crunta. Roberto Cavalli a lasat in urma o intreaga istorie și imaginea unui etalon al modei din intreaga lume.

Doliu in lumea sportului internațional! A murit o legenda / FOTO

11:00, 11.04.2024 - Lumea sportului internațional e in doliu! Akebono, primul mare campion de sumo venit din afara Japoniei, s-a stins din viața la varsta de 54 de ani. Potrivit presei locale, acesta a murit din cauza unei insuficiențe cardiace.

Doliu in lumea fotbalului romanesc! A murit Emeric Ienei! Implinise recent 87 de ani

14:30, 04.04.2024 - Este zi de doliu in lumea fotbalului romanesc! A murit Emeric Ienei! Anunțul trist a șocat pe toata lumea. Antrenorul care a caștigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua in anul 1986 implinise recent varsta de 87 de ani.

Doliu in fotbalul romanesc! A murit Tache Macri, primul roman nominalizat la Balonul de Aur

23:00, 20.03.2024 - Este zi de doliu in fotbalul romanesc! A murit Tache Macri, primul roman nominalizat la Balonul de Aur. El s-a stins din viața la frumoasa varsta de 92 de ani. Vestea trista despre trecerea in neființa a fostului jucator de fotbal a fost facuta de FC Rapid 1923, prin intermediul rețelelor de socializare.

Joe Barone, directorul general al Fiorentinei, a murit. Adrian Mutu, in doliu / FOTO

18:40, 19.03.2024 - Vești triste pentru iubitorii de fotbal! Joe Barone, directorul general al Fiorentinei, s-a stins din viața. Anunțul trist a fost facut in urma cu puțin timp. Adrian Mutu este in doliu de cand a aflat.

Doliu uriaș in muzica populara din Romania. A murit o mare cantareața, avea doar 63 de ani

09:25, 09.03.2024 - Lumea folclorului este in doliu! O indragita cantareața de muzica populara de la noi din țara a decedat pe 7 martie 2024. Dorina Grad, doamna cantecului popular de pe Valea Someșului, s-a stins din viața la varsta de 63 de ani. A decedat Dorina Grad Interpreta de muzica populara Dorina Grad a decedat…

Doliu in familia lui Snoop Dogg. Fratele celebrului artist a murit la varsta de doar 44 de ani

09:30, 17.02.2024 - Vești proaste pentru fanii lui Snoop Dogg! Artistul trece prin momente cuplite in aceasta perioada, caci fratele sau a murit. Acesta s-a stins din viața la varsta de doar 44 de ani, iar artistul este devastat de murere. Dupa vestea tragica, Snoop Dogg a transmis un mesaj emoționant.


Ce parere ai despre aceasta stire?