Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doinița Ioniță a aflat că tatăl fiului său are un alt copil atunci când era deja însărcinată. Cum a reacționat vedeta: „Mi-a căzut cerul în cap”

Publicat:

Doinița Ionița a aflat ca tatal fiului sau are un alt copil atunci cand era deja insarcinata și susține ca nu mai exista cale de impacare. Pe de alta parte, susține un alt punct de vedere, chiar daca tanara mamica a marturisit ca daca ar fi știut de la inceput de micuț nu ar fi avut nimic impotriva.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se simte Elena Matei de la Chefi la cuțite insarcinata cu primul copil. Va naște peste cinci saptamani: „De cateva zile...”

17:45, 06.05.2024 - Elena Matei traiește o perioada unica de cand a aflat ca este insarcinata pentru prima data. Fosta concurenta de la Chefi la cuțite și iubitul ei vor deveni parinți de fetița, iar cei doi numara saptamanile pana cand va veni pe lume fiica lor.

Xtra Night Show. Cum a reacționat Anamaria Prodan, dupa procesele penale cu fostul soț. Vedeta iși ține copiii departe de probleme: ”Poate sa se duca...”

00:21, 03.05.2024 - Anamaria Prodan a reacționat pentru prima data, dupa toate procesele penale pe care le are cu fostul soț. Vedeta traiește departe de aceste probleme și incearca sa se focuseze cat mai mult pe familia ei și pe relația cu Ronald Gavril. Iata, insa, daca o afecteaza sau nu ce se intampla in instanța.

Victoria Raileanu iși va cunoaște fetița in luna iunie: “Sper sa nu nasc de ziua fiului meu. Nu-mi doresc sa-i fac așa cadou” VIDEO EXCLUSIV

12:35, 15.04.2024 - Victoria Raileanu va deveni mama pentru a doua oara in luna iunie, conform estimarilor facute de ecograf. Mai in gluma, mai in serios, Elvira Deatcu i-a spus ca a fost lipsita de inspirație, intrucat al doilea copil – fetița – se va naște in aceeași luna cu primul copil al Victoriei, Carol, termenul…

Un copil a murit, dupa ce a cazut o poarta peste el, in Olt! Baiatul de trei ani nu a putut fi salvat

22:21, 09.04.2024 - O tragedie sfașietoare a lovit județul Olt, dupa ce un baiat in varsta de trei ani și-a pierdut viața in mod tragic. Incidentul cutremurator a avut loc in localitatea Marunței, unde o poarta de acces s-a prabușit peste micuț, provocandu-i rani mortale.

TRAGEDIE Un copil de doi ani decedat dupa ce a cazut intr-un lighean cu apa

14:25, 01.04.2024 - In urma acestui incident, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. The post TRAGEDIE Un copil de doi ani decedat dupa ce a cazut intr-un lighean cu apa first appeared on Informatia Zilei .

Copil de 8 ani, cazut din telescaun in stațiunea Straja. Era insoțit tot de un minor

07:25, 27.02.2024 - Un baietel de 8 ani a cazut din telescaun la Straja, de la o inaltime de patru metri. In momentul incidentului, copilul era nesupravegheat si alaturi de el era un alt minor. Dupa incident, baiatul a fost dus de urgenta la spital. Citește și: Deputata din Luxemburg, obligata sa-și ceara scuze pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?