Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doamnelor și domnilor, ei sunt câștigătorii „Mireasă pentru fiul meu”! Adriana, mireasa sezonului, și Valentin Turcuman, casă de piatră!

Publicat:

Publicul a decis! Nunta anului ii aparține cuplului Adriana și Valentin! S-au cunoscut și au invațat ce este iubirea in casa „Mireasa pentru fiul meu”. Susținatorii lor i-au vazut victorioși inca de la inceput, iar așteptarilor nu le-au fost inșelate.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marian Pavel și Dana, iubita lui, vor fi nași pentru Ela și Petrica Nemeș, caștigatorii sezonului 4 Mireasa: „Sa vina nunta!”

17:26, 02.05.2024 - Marian Pavel a anunțat pe rețelele sociale ca el și Dana vor fi nași pentru Ela și Petrica. Cei 4 s-au pozat impreuna și au publicat imaginea in online, fapt care i-a incantat pe fanii Mireasa.

Ce mesaj a transmis Bogdana de la Mireasa, de ziua Ioanei, caștigatoarea sezonului 8. Cele doua foste concurente au o relație apropiata: "Sa ramai..." / FOTO

16:20, 28.04.2024 - Pentru ca astazi este ziua Ioanei, caștigatoarea sezonului 8 Mireasa, Bogdana, fosta concurenta, i-a facut o urare emoționanta. Cele doua au o relație de prietenie și dupa terminarea show-ului matrimonial.

Redacția Vremea Noua a devenit cosmopolita. Editorialistul Gelu Irimiea și-a luat soție din Filipine!

19:15, 07.04.2024 - CASA DE PIATRA…Nunta mare in redacția Vremea Noua. Editorialistul Gelu Irimiea și-a repus pirostriile la 49 de ani cu speranța ca va fi și ultima data. Mireasa este de peste mari și țari, tocmai din Filipine. Inovația in materie de mariaje exotice, Gelu a deprins-o din experiența sa de zece ani cat…

Mireasa. Capriciile iubirii. Cine a parasit competiția. Publicul a decis: „A fost o saptamana grea” / VIDEO

21:30, 01.03.2024 - In ediția din data de 1 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, Dediș și Andrada au așteptat rezultatul cursei de eliminare in care s-au aflat. Iata care dintre cei doi concurenți ai emisiunii a fost eliminat!

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!

In ce vor sa investeasca Giovana și Sese de la Mireasa marele premiu. Ce decizie importanta au luat caștigatorii sezonului 5, inainte sa devina parinți din nou

09:40, 20.02.2024 - Giovana și Sese de la Mireasa, sezonul 5, se pregatesc pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Cei doi au planuri mari de cand au aflat ca vor deveni parinți pentru a doua oara și s-au gandit și ce vor face și cu marele premiu.

Mireasa. Direct din culise. Antonia, surpriza de proporții, in urma conflictului dintre ea și Andrada. Ce i-au trimis susținatorii / VIDEO

14:36, 08.02.2024 - Antonia a trecut prin momente tensionate, in ediția de aseara de la Capriciile iubirii, atunci cand a decis sa plece din platou. Astazi, concurenta s-a trezit cu o surpriza, la Mireasa. Direct din culise, atunci cand Raluca Preda i-a spus ca a primit un cadou din partea fanilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?