Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Divorţurile nu mai sunt la modă: Numărul perechilor care s-au despărţit a scăzut cu 9%

Publicat:

Analiza generala a casatoriilor din ultimii 10 ani, efectuata de , arata ca in Romania s-a inregistrat un varf de casatorii in 2007 cand au avut loc aproape 200.000 de casatorii, insa dupa criza economica numarul acestora a inceput sa scada, ajungand la un minim de putin peste 100.000 in 2011. Odata cu revenirea economica, si casatoriile au inceput sa creasca treptat, ajungandu-se la un numar de 133.000 de cas (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Analiza UBB. Cum s-a dezvoltat Romania dupa aderarea la UE? Creștere economica susținuta, insa cu un grad de indatorare in creștere și deficit bugetar periculos.

12:46, 09.05.2024 - De la aderarea la Uniunea Europeana, Romania a avut o creștere economica rapida in regiune, dar care nu este lipsita de riscuri din cauza deficitului bugetar și al gradului mare de indatorare a țarii.

ANALIZA ECONOMICA Leul a scazut, aurul a crescut

11:10, 10.04.2024 - Leul nu a profitat marți, 9 aprilie, de nivelul ridicat al apetitului pentru risc care se manifesta... The post ANALIZA ECONOMICA Leul a scazut, aurul a crescut first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Evoluția cursurilor de schimb in Romania

15:40, 05.04.2024 - Minuta din urma Consiliului de administrație al BNR din data de 4 aprilie atrage atenția asupra faptului ca „rata anuala... The post ANALIZA ECONOMICA Evoluția cursurilor de schimb in Romania first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Euro a scazut doua zile consecutiv

12:41, 26.03.2024 - Tendința de ușoara apreciere a leului, conturata la sfarșitul saptamanii trecute, s-a menținut și la inceputul celei prezentate. The post ANALIZA ECONOMICA Euro a scazut doua zile consecutiv first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Euro a crescut deși inflația a scazut

10:50, 14.03.2024 - Principalul eveniment al zilei de miercuri, 13martie, a fost cel reprezentat de anunțarea ratei inflației din februarie. The post ANALIZA ECONOMICA Euro a crescut deși inflația a scazut first appeared on Informatia Zilei .

Industria alimentelor fast food trece printr-o 'furtuna economica'. Cat de scumpa este o masa in oraș!? (analiza)

21:45, 24.02.2024 - Intr-o perioada in care costul vieții pare ca se afla pe o traiectorie ascendenta nesfarșita, industria alimentara se confrunta, in prezent, cu o furtuna in adevaratul sens al cuvantului. Pe masura ce inflația forței de munca este mai ridicata decat cea a materiilor prime, impactul asupra operatorilor…

ANALIZA ECONOMICA Cursul dolarului a scazut ușor

20:55, 22.02.2024 - Evoluția monedei naționale de joi, 22 februarie, a ramas plata, identic cu parcursul pe care il cunoaște din septembrie trecut. The post ANALIZA ECONOMICA Cursul dolarului a scazut ușor first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Cererea de lei din piața monetara din Romania este scazuta

21:05, 20.02.2024 - Piața valutara și monetara locala a fost calma pe 20 februarie, in ciuda framantarilor la nivelul vieții politice intr-un an deosebit de important din punct de vedere electoral. The post ANALIZA ECONOMICA Cererea de lei din piața monetara din Romania este scazuta first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?