Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Discuții fascinante despre spațiul cosmic, pentru mici și mari, la Timișoara

Publicat:
Discuții fascinante despre spațiul cosmic, pentru mici și mari, la Timișoara

Asociația Romanian Space Initiative provoaca elevii, studenții, dar și cei care au curiozitați despre spațiul cosmic și despre tehnologia explorarii universului, sa stea de vorba cu experți in domeniu.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol si foto: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

O puternica furtuna solara va avea loc in spațiul cosmic. Vineri ar putea fi resimțite efectele ei și pe Pamant

18:45, 25.07.2024 - La nici o saptamana de la incidentul de software, care a dus la anularea a mii de zboruri, o furtuna solara este așteptata in spațiul cosmic, experții avertizand ca rețelele electrice, rețelele de comunicații și operațiunile prin satelit din intreaga lume ar putea fi afectate.

Mii de litri de apa și bauturi depozitate in soare pe canicula

15:30, 21.06.2024 - In urma controlului efectuat, in cursul zilei de azi 21.06.2024, de catre Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Timiș la depozitul SC Maspex Romania SRL din Timișoara, au fost constatate mai multe abateri de la prevederile legale in domeniu, ceea ce a impus aplicarea urmatoarele…

Un cosmonaut rus a stabilit un nou record: A petrecut 1000 de zile in spatiul cosmic

15:46, 06.06.2024 - Cosmonautul rus Oleg Kononenko a stabilit miercuri un record absolut de sedere in spatiul cosmic, de 1.000 de zile, la bordul Statiei Spatiale Internationale (ISS), transmite EFE, citat de digi24.ro .

Tinerii, așteptați la Festivalul Educației din județul Timiș

21:20, 20.05.2024 - Tinerii, așteptați la Festivalul Educației din județul Timiș. In perioada 23-25 mai, la Iulius Town (zona Atrium) va avea loc Festivalul Educației din județul Timiș, organizat de ROMEnt impreuna cu Universitatea Politehnica din Timișoara și Iulius Town.

O furtuna solara neobișnuit de puternica ar putea avea loc vineri in spațiul cosmic. Cum ne poate afecta

09:55, 10.05.2024 - „Avertizare de furtuna geomagnetica severa”, prima din ultimii aproape 20 de ani, este emisa de NOAA, care avertizeaza ca rețelele electrice, rețelele de comunicații și operațiunile prin satelit din intreaga lume ar putea fi afectate.

Proprietarul unei case s-a facut stapan pe terenul orașului și a pus taxa celor care aveau nevoie de parcare

17:56, 09.05.2024 - In cateva zile pe terenul de langa Badea Carțan din Timișoara cei care vin la piața sau la biserica vor avea noi locuri de parcare. Spațiul a fost utilizat ilegal pana acum, ca parcare contra cost.

Astronauții dezvaluie ce miros unic are spațiul cosmic

00:56, 07.05.2024 - Dupa ce se intorc din ieșirile in spațiu astronauții simt in mod regulat un miros unic atunci cand iși scot caștile, iar colegii lor simt, de asemenea, acest miros care patrunde atunci cand se deschid ușile sasurilor”, scrie Live Science, potrivit actualitate.org. „Spațiul are cu siguranța un miros…

Cum miroase in spațiul cosmic si cum și-au dat seama astronauții?

00:15, 07.05.2024 - Dupa ce se intorc din ieșirile in spațiu astronauții simt in mod regulat un miros unic atunci cand iși scot caștile, iar colegii lor simt, de asemenea, acest miros care patrunde atunci cand se deschid ușile sasurilor", scrie Live Science. „Spațiul are cu siguranța un miros care este diferit de orice…


Ce parere ai despre aceasta stire?