Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DISCUȚII DESPRE CENTRU Propuneri pentru noul Centru Vechi din Satu Mare

Publicat:
DISCUȚII DESPRE CENTRU Propuneri pentru noul Centru Vechi din Satu Mare

Inca de la lansarea proiectului de reabilitare a a resedintei de judet, au aparut discutii contradictorii intre satmareni, cu privire la inchiderea acestuia circulatiei auto. The post DISCUȚII DESPRE CENTRU Propuneri pentru noul din first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

AMENZI USTURATOARE Un Depozit Alimentar din Satu Mare a fost amendat de inspectorii sanitar-veterinari cu 10.000 de lei

12:05, 22.04.2024 - In perioada 12-19 aprilie, inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu Mare au realizat 97 acțiuni de control in ce privește siguranța alimentara. The post AMENZI USTURATOARE Un Depozit Alimentar din Satu Mare a fost amendat de inspectorii sanitar-veterinari…

EVNEIMENT AȘTEPTAT LA SATU MARE Cursuri de prim ajutor aplicat la Școala Postliceala “Henri Coanda”

21:40, 21.03.2024 - Elevii de la Școala Postliceala sanitara Henri Coanda din municipiul Satu Mare au avut parte de un curs mult așteptat. Este vorba despre o intalnire in cadrul careia s-au pregatit intensiv pentru a putea efectua manevre de resuscitare cardio-pulmonara, in cazuri de urgența.  The post EVNEIMENT AȘTEPTAT…

CASA DAINUIRII, 31 MARTIE - 1 APRILIE Consultații gratuite pentru satmareni

21:21, 18.03.2024 - Campania DIN GRIJA PENTRU TINE iși deschide porțile anul acesta la Satu Mare, oferind GRATUIT consultații de baza și ecografii pentru sute de persoane. The post CASA DAINUIRII, 31 MARTIE - 1 APRILIE Consultații gratuite pentru satmareni first appeared on Informatia Zilei .

Detașamentul de pompieri Satu Mare intervine la un accident rutier

12:10, 06.03.2024 - Detasamentul de pompieri Satu Mare intervine la un accident rutier (autoturism intrat in stalp) cu o persoana incarcerata, inconștienta, pe... The post Detașamentul de pompieri Satu Mare intervine la un accident rutier first appeared on Informatia Zilei .

PROGRAM NAȚIONAL 24 de școli din județ vor primi “O masa sanatoasa”

22:01, 29.02.2024 - Instituția Prefectului a organizat o conferința de presa pentru a dezbate doua subiecte de interes pentru mii de persoane din județul Satu Mare. The post PROGRAM NAȚIONAL 24 de școli din județ vor primi “O masa sanatoasa” first appeared on Informatia Zilei .

PENTRU SMARTPHONE ȘI IPHONE Aplicație Transurban pentru o mobilitate sporita in municipiul Satu Mare

20:15, 19.02.2024 - Satmarenii care au ales Transurban ca mijloc de transport in comun au posibilitatea sa se informeze mult mai ușor de acum inainte. The post PENTRU SMARTPHONE ȘI IPHONE Aplicație Transurban pentru o mobilitate sporita in municipiul Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

COMISIA JUDEȚEANA DE FOND FUNCIAR Au fost analizate 66 de propuneri de modificare a unor titluri de proprietate si contestatii

13:46, 09.02.2024 - Joi, 8 februarie, prefectul Radu Roca a convocat o intalnire cu secretarii generali ai comunelor, orașelor și municipiilor din județul Satu Mare, la care au mai participat subprefecții Altfatter Tamas și Romeo Pop, .... The post COMISIA JUDEȚEANA DE FOND FUNCIAR Au fost analizate 66 de propuneri de…

BANI LOCALI Bugetul municipiului Satu Mare este de 586 milioane lei

11:35, 06.02.2024 - Luni 5 februarie, consilierii municipiului Satu Mare au fost convocati in sedinta extraordinara. The post BANI LOCALI Bugetul municipiului Satu Mare este de 586 milioane lei first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?