Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DINU PATRICIU, miliardarul care a ajuns aproape FALIT la sfârșitul vieții

Publicat:

DINU PATRICIU, afacerist, politician si unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, a murit la varsta de 64 de ani, anunta Realitatea TV.

DINU PATRICIU, ajuns miliardar in urma afacerii controversate ROMPETROL, pe care a vandut-o grupului din Kazakhstan Kazmunai, s-a apropiat de saracie la sfarsitul vietii.

DINU PATRICIU. Falimentul Mic.ro, insolventa Adevarul, vanzarea unor cladiri de birouri din portofoliul imobiliar, executarea silita din partea Raiffeisen Bank sau procesul de divort sunt doar cateva dintre necazurile care s-au abatut asupra lui Dinu Patriciu.

DINU…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Bogații și saracii Europei. Cum arata diferențele de avere, in Romania

19:46, 29.04.2024 - Bogații și saracii Europei Felul in care bogația este inegala variaza considerabil de la o țara la alta, arata un raport al Credit Suisse și Global Wealth Report 2023 al UBS, publicat de Euronews . In studiu au fost incluse 36 de țari europene, inclusiv Romania . Diferențele dintre bogați și saraci…

Topul celor mai educați europeni. Locul pe care se afla romanii

07:05, 20.04.2024 - A fost intocmit un top al celor mai educați locuitori din Europa, care a inclus și poziția ocupata de romani. Datele recente furnizate de Eurostat dezvaluie variații semnificative in nivelul de educație din Europa , evidențiind diferențe notabile intre țari și tendințe in creștere in randul tinerilor.…

Șoc in Europa: Comisia Europeana da in judecata Germania. Ursula von der Leyen se judeca cu propria țara

07:26, 18.04.2024 - Comisia Europeana ar urma sa dea in judecata Germania pentru ca a perceput vecinilor sai o taxa suplimentara pentru cumpararea de gaze din depozitele sale, considerand ca a incalcat regulile UE privind piata unica, au declarat doua surse familiare cu chestiunea, transmite Reuters, informeaza News.ro.

Prețurile locuințelor din UE, creștere moderata in ultimul an. Avans substanțial al prețurilor in Europa de Est. Care e situația in Romania?

18:20, 05.04.2024 - Prețurile locuințelor inregistreaza tendințe contradictorii in diverse state ale Uniunii Europene. Daca in Germania prețurile locuințelor au scazut, in zona Europei de Est majorarea este una substanțiala.

Tipuri de panouri solare. Ce trebuie sa știi despre energia solara?

09:55, 03.04.2024 - Tot mai mulți oameni cauta surse alternative pentru consumul de electricitate, fie pentru a cheltui mai puțin, fie pentru a proteja mediul inconjurator. Energia solara este una dintre cele mai populare surse alternative, oferind atat beneficii economice, cat și ecologice. Romania se claseaza pe locul…

De ce Europa și Romania sunt in picaj economic, iar SUA e pe val. Economist: „Germania e mai saraca decat cele mai amarate state americane”

11:30, 16.03.2024 - Un cunoscut economist explica modul in care, egale in 2008, inaintea marii crize, economiile Uniunii Europene și Statelor Unite au evoluat total diferit. Dupa criza, americanii au crescut constant, in timp ce europenii s-au plafonat și au intrat in declin.

Igor Grosu, despre Simion: Continua sa fie un instrument al Rusiei

14:45, 05.03.2024 - Igor Grosu, președintele Parlamentului din Republica Moldova vine cu acuzații grave la adresa lui George Simion. Oficialul e de parere ca liderul AUR ”a fost și continua sa fie un instrument al Rusiei”. Aceasta nu este singura remarca a președintelui Parlametului din Republica Moldova. Igor Grosu e…

Romania, in coada clasamentului atingerii obiectivelor asumate, privind schimbarile climatice

12:40, 25.02.2024 - Romania se situeaza ca a patra țara din Europa in ceea ce privește reducerea emisiilor de CO2 fața de nivelurile din 1990. In ciuda acestui fapt, țara se prezinta in mod constant ca un susținator fervent al tranziției catre un mediu mai curat și al prevenirii schimbarilor climatice. Cu toate acestea,…


Ce parere ai despre aceasta stire?