Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Din cauza vremii, Marea Britanie a oprit vaccinarea în mai multe centre

Publicat:

a oprit vaccinarea in mai multe centre, din cauza vremii nefavorabile Vaccinarea a luat pauza in unele zone din . Vremea neobisnuit de geroasa pune piedici procesului de imunizare al britanicilor. O parte din a fost lovita de zapada abundenta si conditii de viscol. Vremea nefavorabila a provocat inclusiv intreruperea calatoriilor cu trenul. Furtuna a

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Iranul a oprit cautarile aeriene ale președintelui din cauza vremii. Securitatea se teme de demonstrații in Teheran

21:10, 19.05.2024 - Cautarile aeriene ale președintelui iranian Ebrahim Raisi au fost intrerupte pe fondul deteriorarii vremii și lasarii intunericului. In tot acest timp, forțele de securitate au fost desfașurate in intreaga capitala Teheran de teama demonstrațiilor.

Boeing nu are o piesa pentru avioanele 787 Dreamliners din cauza sancțiunilor impotriva Rusiei. Cum este posibil

08:00, 04.05.2024 - Compania Boeing s-a confruntat cu dificultați in producția de avioane de pasageri 787 Dreamliner din cauza sancțiunilor pe care țarile occidentale le-au introdus impotriva Rusiei. Producatorului ii lipsește una dintre piese, care era realizata de o uzina de langa Moscova, a dezvaluit Wall Street Journal.Inainte…

Penurie de alimente și creșteri de prețuri fara precedent in Marea Britanie din cauza vremii nefavorabile. „Piețele s-au prabușit”

19:30, 16.04.2024 - Marea Britanie se confrunta cu penuria de alimente și cu creșterea prețurilor, deoarece vremea extrema legata de schimbarile climatice provoaca producții scazute in fermele locale și in strainatate, potrivit The Guardian.

Catalin Cirstoiu, reactie dupa pagubele produse de furtuna din Bucuresti: "Fereasca Dumnezeu sa fie cineva ranit din cauza indolenței și delasarii manifestate de Nicușor Dan"

17:15, 02.04.2024 - Medicul Catalin Cirstoiu, candidatul comun al PSD-PNL pentru Primaria Capitalei, a transmis un mesaj tranșant la adresa lui Nicusor Dan, dupa ce rafalele de vant puternic au facut pagube insemnate in mai multe zone din Bucuresti.

Miorița de Zapodeni: bataie cu ciomege intre vecini, din cauza animalelor

00:00, 20.03.2024 - VARIANTA SOFT… Celebra balada “Miorița” are deja și o varianta vasluiana, una in care ciobanul cu cele mai multe și frumoase oi refuza sa priveasca moartea ca pe un destin implacabil, ci reacționeaza și il baga in spital pe vecinul despre care spune ca ar fi invidios pe mioarele lui. S-a intamplat duminica…

Temperaturi pozitive azi in Maramureș. Care va fi starea vremii?

09:55, 14.03.2024 - Vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi noros și local, indeosebi in cursul zilei va ploua iar in zona montana se vor semnala precipitații mixte. Vantul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 și 10 grade, iar cele minime intre 2 și 4 grade.

Vreme extrema in Pakistan: Zeci de copii au murit din cauza unei furtuni cu zapada și grindina

11:35, 05.03.2024 - Cel puțin 35 de persoane, din care 22 sunt copii, au murit din cauza unei furtuni cu zapada și grindina care s-a produs in Pakistan. Furtuna neașteptata a lovit zone indepartate ale țarii. Specialiștii spun ca fenomenul a fost provocat de schimbarile climei, potrivit Mediafax. Cel puțin 35 de persoane…

CFR lovește din nou: Trafic feroviar oprit intre Chiajna și Gradinari din cauza unei defecțiuni la linia de contact

11:01, 03.03.2024 - Traficul feroviar este oprit, duminica, intre Chiajna și Gradinari din cauza unei defecțiuni la linia de contact, a anunțat compania CFR SA. Trenurile vor staționa temporar in garile Chiajna, Bucureștii Noi și Gradinari.


Ce parere ai despre aceasta stire?