Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Diferențele dintre apa de la robinet și cea îmbuteliată. Care este mai sănătoasă, de fapt, experții au dat răspunsul (studiu SUA)

Publicat:
Diferențele dintre apa de la robinet și cea îmbuteliată. Care este mai sănătoasă, de fapt, experții au dat răspunsul (studiu SUA)

In ultimii ani, creșterea numarului de persoane care apeleaza la apa imbuteliata a fost alimentata de preocuparile tot mai mari cu privire la substanțele chimice prezente in apa de la robinet. O serie de studii care dezvaluie contaminarea cu plumb in sistemele de apa, impreuna cu marketingul inteligent de catre companiile de apa imbuteliata, a dus la o creștere de 73% a pieței in ultimul deceniu. Cu toate acestea, un studiu recent de la a aprins o noua dezbatere, punand la indoiala siguranța bautului din sticle de plastic fața de apa de la robinet.

Citeste articolul mai departe pe newsbuzau.ro…  

Sursa articol si foto: newsbuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Daca ai nasul mare, ar putea fi vina mamei: Poftele din timpul sarcinii pot influența trasaturile faciale ale bebelușului (studiu)

09:20, 30.03.2024 - Trasaturile faciale pot fi influențate de ceea ce a mancat mama ta in timpul sarcinii. Dietele bogate in proteine duc la nasuri și maxilare mai mari, susțin oamenii de știința. Trasaturile faciale unice ale fiecarei persoane ar putea fi influențate de ceea ce a mancat mama lor in timpul sarcinii,…

STUDIU alarmant: Bauturile dietetice cresc riscul de fibrilație atriala - Ce recomanda experții

06:05, 20.03.2024 - Doi litri de sucuri indulcite in mod artificial, pe saptamana, cresc riscul cu 20% de a dezvolta fibrilație atriala, adica o bataie neregulta a inimii, relateaza CNN. Potrivit unui studiu citat de CNN, riscul de apariție al fibrilației atriale crește cu 20% in cazul persoanelor care consuma doi litri…

Apa de la robinet care este fiarta are cu aproape 90% mai puține microplastice (studiu)

18:51, 04.03.2024 - Prin fierberea apei de la robinet inainte de a o bea sunt eliminate aproximativ 90% din microplasticele cu care poate fi contaminata, conform unui nou studiu publicat la sfarsitul lunii februarie in jurnalul Environmental Science and Technology Letters, transmite Live Science, preluat de Agerpres.

Metoda simpla prin care poți elimina aproape 90% din microplasticele din apa de la robinet - studiu

16:50, 04.03.2024 - Microplasticele sunt particule din material plastic cu dimensiunea de cel mult 5 milimetri. Acestea au devenit imposibil de evitat, fiind omniprezente in apele marilor si oceanelor, chiar si in apa imbuteliata.

Diferențele dintre granola și muesli. Este una mai sanatoasa decat alta? Ce spun nutriționiștii

15:35, 10.02.2024 - Probabil ca ați vazut muesli și granola pe același raion in supermarket și v-ați gandit ca sunt unul și același produs. De precizat ca ambele sunt benefice, mai ales daca sunteți in cautarea unor opțiuni rapide și sanatoase pentru micul dejun. Puțini sunt, insa, cei care știu diferențele dintre cele…

Diferențele dintre telemea și cașcaval. Care este mai sanatoasa, de fapt, Mihaela Bilic a dat raspunsul

16:36, 09.02.2024 - Daca și ție iți plac branzeturile, nu te invinovațim. Mulți romani sunt fani ai acestora, insa nu știu cum sa aleaga produsul cel mai potrivit pentru a incuraja sanatatea in organism. Medicul nutriționist Mihaela Bilic a explicat care sunt diferențele dintre telemea și cașcaval. Detaliile de care trebuie…

Studiu: 384 991 este costul creșterii unui copil in Romania

17:35, 30.01.2024 - In primul semestru din 2023 s-au nascut puțin peste 73 000 de copii in Romania, cel mai mic numar de copii nou-nascuți din ultimii 145 de ani. Experții care au studiat acest fenomen in țarile dezvoltate au pus acest declin pe seama mai multor factori, inclusiv al schimbarii stilului de viața datorat…

Studiu: 385.000 lei este costul creșterii unui copil in Romania

13:31, 29.01.2024 - In primul semestru din 2023 s-au nascut puțin peste 73 000 de copii in Romania, cel mai mic numar de copii nou-nascuți din ultimii 145 de ani. Experții care au studiat acest fenomen in țarile dezvoltate au pus acest declin pe seama mai multor factori, inclusiv al schimbarii stilului de viața datorat…


Ce parere ai despre aceasta stire?