Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dacă ai nasul mare, ar putea fi vina mamei: Poftele din timpul sarcinii pot influența trăsăturile faciale ale bebelușului (studiu)

Publicat:
Dacă ai nasul mare, ar putea fi vina mamei: Poftele din timpul sarcinii pot influența trăsăturile faciale ale bebelușului (studiu)

Trasaturile faciale pot fi influențate de ceea ce a mancat mama ta in timpul sarcinii. Dietele bogate in proteine duc la nasuri și maxilare mai mari, susțin oamenii de știința.

Trasaturile faciale unice ale fiecarei persoane ar putea fi influențate de ceea ce a mancat mama lor in timpul sarcinii, potrivit unui studiu - dietele bogate in proteine ducand la nasuri și maxilare mai late. Diferențele subtile in felul in care arata oamenii, de la forma craniului pana la cantitatea de cartilaj din nas, sunt create in uter de genele declanșate de alimentație.

Cu cat se consuma mai multe proteine

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce este bine sa-ți lași pisica sa doarma cu tine in pat?

11:31, 22.03.2024 -  Inima ta va fi sanatoasa. Torsul pisicii calmeaza și reduce nivelul de anxietate și stres.Vei avea intotdeauna suport afectiv. In momentele dificile, pisicile ajuta la gestionarea emoțiilor puternice, precum durerea și tristețea. De altfel, un studiu a aratat ca aceste animale sunt ascultatori excelenți.Iți…

Alimentația corecta in timpul Postului Paștelui. Medic: „Sa fim atenți la consumul excesiv de produse bogate in zahar!”

14:35, 18.03.2024 - Postul Paștelui este unul dintre cele mai mari posturi, dar și cel mai aspru din punct de vedere alimentar. Medicii recomanda postul persoanelor carora sanatatea le permite, intrucat poate aduce beneficii asupra organismului.

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

10:35, 13.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Parinții determina calitatea relațiilor dintre frați

16:11, 05.03.2024 - Diferențele de varsta mai mici dintre frați par sa aduca mai multe conflicte, dar și o relație mai stransa, arata studiile. Exista unele practici parentale care pot ajuta la reducerea tensiunilor dintre frați. Ce au de facut parinții? Oricine a crescut cu frați in casa știe ca relația dintre ei este…

Top 5 motive pentru care te confrunți cu fluctuații de greutate: asculta-ți corpul și vei afla raspunsul!

22:01, 03.03.2024 - 1. Retenția de apaRetenția de apa poate fi unul dintre cei mai mari vinovați in ceea ce privește fluctuațiile bruște de greutate. Consumul excesiv de sare, dezechilibrele hormonale sau perioadele menstruale pot duce la retenție de apa, ceea ce se traduce adesea printr-o creștere temporara in greutate.…

„Cum fac oamenii”. Elefantii asiatici isi ingroapa puii morti și plang dupa ei (studiu)

21:40, 03.03.2024 - Elefantii asiatici isi ingroapa puii morti si ii jelesc zgomotos, potrivit unui studiu realizat de oamenii de stiinta indieni, care detaliaza un comportament al pahidermelor ce aminteste de ritualurile funerare umane, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Orez cu celule de carne de vita. Ultima gaselnița a cercetatorilor ca sa rezolve criza alimentara și protejarea mediului

17:50, 15.02.2024 - Oamenii de stiinta din Coreea de Sud au dezvoltat un nou tip de aliment hibrid sustenabil, care combina orez si celule de carne de vita, despre care cred ca ar putea contribui la rezolvarea crizelor alimentare si care ar putea marca un progres in combaterea schimbarilor climatice, informeaza AFP.Noul…

Conversația cu persoanele care dorm a devenit posibila: Oamenii de știința au reușit sa stabileasca o comunicare cu persoane aflate in timpul somnului

07:35, 10.02.2024 - Visul de a conversa cu cei care dorm a devenit realitate. Oamenii de știința au reușit sa stabileasca o comunicare bidirecționala cu persoanele aflate in diferite stadii ale somnului.Cercetatorii au identificat semnale cerebrale specifice asociate cu momentele in care o persoana este receptiva la…


Ce parere ai despre aceasta stire?