Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DESCOPERIRE IMPORTANTĂ în California. Vezi ce au găsit nişte muncitori în timpul săpăturilor

Publicat:

In timpul excavarilor pentru construirea unui baraj inalt de 66 de metri pentru bazinul Calaveras, lucratorii au gasit sute de fosile, printre care noua cranii de balena, fragmente ale unui rechin lung de 10 metri, dinti ale unei creaturi asemanatoare unui hipopotam, scoici si moluste, scrie Agerpres care citeaza .

Pana in prezent, peste 500 de fosile din epoca Miocenului au fost descoperite in acest sit din 2011, cand au inceput lucrarile de constructie in zona.

Fosilele vor fi duse la muzeul din , iar constructorii vor continua sa colaboreze…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire macabra in Munții Maramureșului. Polițiștii de frontiera au gasit doua cadavre la peste 1.900 de metri altitudine

11:30, 16.05.2024 - O descoperire macabra a avut loc in Munții Maramureșului. Doua cadavre au fost gasise la altitudinea de 1.900 de metri de catre polițiștii de frontiera care patrulau in zona. Autoritiațile au preluat corpurile fara viața și vor fi duse la autopsie pentru cercetari.

Avertismentul unui oficial american: China ajuta Rusia sa realizeze „cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica”

09:40, 13.04.2024 - China ajuta Rusia sa realizeze „cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica si intr-un ritm mai crescut decat credeam ca este posibil" la inceputul razboiului din Ucraina, a avertizat vineri un inalt oficial american, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Descoperire uimitoare printre ruinele Pompeiului. Arheologii au gasit „camera neagra” VIDEO

16:15, 12.04.2024 - O noua descoperire surprinzatoare a fost facuta in ruinele orașului Pompei. Arheologii au dat peste o sala de banchet, cu fresce uluitoare și in stare buna de conservare, care ilustreaza personalitați din Razboiul Troian, relateaza The Guardian.

 NASA lanseaza rachete in umbra Lunii in timpul Eclipsei

16:26, 08.04.2024 - Intr-un proiect științific ambițios care pare a fi dintr-un roman științifico-fantastic, NASA se pregatește sa lanseze trei rachete sonda in timpul eclipsei totale de soare care are loc astazi. O eclipsa care are o coada, deoarece Large Hadron Collider va funcționa și el in timpul acestui fenomen. Fiindca…

Pentru Andrei Vlad mancarea este cea mai importanta! Fotbalistul pune mare preț pe locurile in care iși petrece timpul! / PAPARAZZI

22:50, 05.04.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro sunt mereu cu ochii pe vedetele din Romania și reușesc sa surprinda imagini interesante cu acestea. In materialul de mai jos, Andrei Vlad demonstreaza ca este atent cu dieta sa și a mers doar in locuri cu ștaif sa manance.

Recordurile Romaniei se stabilesc in… Canada

00:30, 12.03.2024 - Sportivul sectiei de patinaj viteza a CSM Ploiesti, Eduard Nitu, a participat in perioada 7-10 martie la „Olympic Oval Grand Prix – Canada Cup Final”, de la Calgary, reusind sa stabileasca 4 noi recorduri nationale! Astfel, el a batut recordul juniorilor pe distanta de 500 de metri, cu timpul de 36.14…

In Egipt, a fost dezgropata o parte din statuia unui mare faraon

18:55, 10.03.2024 - O echipa internaționala de arheologi, in timpul sapaturilor din Minya, a descoperit partea superioara a unei statui gigantice a celui mai faimos faraon Ramses al II-lea. Ministerul Turismului și Antichitaților din Egipt a precizat ca partea superioara a marii statui a lui Ramses al II-lea a fost descoperita…

Fosilele unui „animal foarte ciudat”, gasite intacte. „Aceasta descoperire nu face decat sa sporeasca ciudațeniile din Triasic”

08:05, 25.02.2024 - Oamenii de știința au descoperit o noua fosila remarcabil de completa - o reptila acvatica de 5 metri lungime din perioada triasica. Creatura dateaza de acum 240 de milioane de ani și a fost supranumita „dragon” din cauza gatului sau extrem de lung, scrie BBC.


Ce parere ai despre aceasta stire?