Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertismentul unui oficial american: China ajută Rusia să realizeze „cea mai importantă expansiune militară din epoca sovietică”

Publicat:
Avertismentul unui oficial american: China ajută Rusia să realizeze „cea mai importantă expansiune militară din epoca sovietică”

China ajuta Rusia sa realizeze „cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica si intr-un ritm mai crescut decat credeam ca este posibil" la inceputul razboiului din Ucraina, a avertizat vineri un inalt oficial american, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

China ajuta Rusia sa realizeze ''cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica''

00:16, 13.04.2024 - China ajuta Rusia sa realizeze "cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica si intr-un ritm mai crescut decat credeam ca este posibil" la inceputul razboiului din Ucraina, a avertizat vineri un inalt oficial american, relateaza AFP.

Reacția Chinei la acuzația ca ajuta Rusia in razboiul din Ucraina: „China nu accepta nicio critica sau presiune in acest sens”

14:30, 10.04.2024 - China a declarat miercuri, 10 aprilie, ca respinge orice „critici sau presiuni" care vizeaza legaturile sale cu Rusia. Aceasta declarație vine dupa ce Statele Unite au avertizat ca vor trage la raspundere Beijingul daca Rusia reușește sa faca noi castiguri teritoriale in Ucraina, informeaza News.ro,…

Alianța Putin - Xi. De ce Occidentul nu poate sa realizeze o ruptura intre Rusia și China

18:45, 09.04.2024 - Strangerea relațiilor dintre China și Rusia se numara printre cele mai importante consecințe geopolitice ale razboiului pe care il duce Vladimir Putin in Ucraina, scrie pentru Foreign Affairs Alexandr Gabuev, directorul centrului Carnegie pentru Rusia și Eurasia din Berlin.

SUA avertizeaza: China ajuta Rusia sa caștige razboiul cu Ucraina. Ii trimite echipamente și imagini de pe front (Bloomberg)

07:56, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg.

Rusia a intrat oficial in stare de razboi! De ce s-a transformat ”operațiunea militara speciala” a lui Putin

17:35, 22.03.2024 - Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a acordat recent un interviu in care a vorbit despre razboiul din Ucraina, dar și cum a ajuns Rusia in stare de razboi. Rusia a intrat oficial in stare de razboi! O spune chiar purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, care a acordat recent…

Rusia ar putea strapunge linia frontului in Ucraina - Avertismentul lansat de ISW

23:00, 14.03.2024 - Lipsa de muniție a Ucrainei cauzata de intarzierile ajutorului SUA ar putea duce in curand la o strapungere a Rusiei pe linia frontului, a spus o evaluare serioasa a Institutului pentru Studiul Razboiului (ISW). In ultimul sau raport din 13 martie, ISW a subliniat ca Ucraina este forțata sa raționalizeze…

Olaf Scholz insista pe langa Joe Biden pentru a ajuta in continuare Ucraina

18:50, 10.02.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a declarat ca el și președintele american Joe Biden sunt de acord ca Ucraina nu ar putea sa se apere de Rusia fara ajutorul american, relateaza Politico, preluat de g4media.ro. Cei doi lideri s-au intalnit vineri la Washington, in condițiile in care administrația Biden…

Dezastru in Rusia, infrastructura din epoca sovietica se prabușește. Oamenii ingheața in case: „Nu este o surpriza"

12:55, 06.02.2024 - Sistemele de incalzire se defecteaza in iarna grea din Rusia, lasand mulți oameni sa inghețe in case. O mare parte din infrastructura din epoca sovietica necesita modernizare. Dar Moscova continua sa cheltuiasca pentru razboiul din Ucraina.


Ce parere ai despre aceasta stire?