Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Delia s-a pozat NEMACHIATĂ! Cum arată, de fapt, chipul artistei la 33 de ani

Publicat:

se bucura de vacanta alaturi de sotul ei. Îndragita cântareata posteaza imagini din concediu, iar astazi s-a fotografiat nemachiata.

Delia are 33 de ani, însa pare de 20, caci are un corp fara grasime, celulita sau riduri, semn ca se mentine în forma. Mai mult, si tenul artistei este neatins de trecerea anilor.

Delia a postat câteva imagini din concediu în care apare nemachiata, exceptie facând buzele, pe care a aplicat un ruj subtil. Solista arata la fel de bine nemachiata, iar fanii au dat sute de like-uri.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu Adelina Pestrițu in metrou. Cum s-a pozat in transportul in comun: „Faima nu te poate opri sa faci lucruri normale”

17:15, 23.04.2024 - Adelina Pestrițu a circulat cu metroul și a publicat pe rețelele sociale o fotografie realizata in timpul calatoriei. Dupa multele imagini realizate in mașini și destinații de lux, fotografia din transportul in comun a atras atenția oamenilor.

Imagini din noua casa a Oanei Radu. Cum arata locuința de lux a artistei. Fanii au fost fascinați cand au vazut ce are pe scari

16:26, 13.04.2024 - Oana Radu a publicat primele imagini din noua casa. Locuința de lux a artistei este de-a dreptul spectaculoasa. Aceasta are o arhitectura unica, iar design-ul din interior iți taie rasuflarea. Vedeta nu a terminat de mobilat superba vila.

Imagini rare cu Nicoleta Luciu nemachiata. Cum arata actrița, dupa multiplele intervenții estetice

14:55, 11.04.2024 - Nicoleta Luciu, in varsta de 43 de ani, s-a retras din lumina reflectoarelor și duce o viața liniștita la Miercurea Ciuc. Vedeta s-a afișat recent nemachiata, dupa multiplele intervenții estetice pe care și le face.Nicoleta Luciu pune mare accent pe felul in care arata, astfel ca de foarte multe ori…

Gestul emoționant facut de Adi Rus pentru Vladuța Lupau. Soțul artistei și-a tatuat chipul ei pe braț: „Cand ma gandesc...” / FOTO

13:05, 10.04.2024 - Adi Rus a facut un gest emoționant pentru Vladuța Lupau. Soțul artistei și-a tatuat chipul ei pe braț. Iata ce postare speciala a facut celebra cantareața prin intermediul rețelelor de socializare!

Mireasa, sezon 6. Gabriela Pițigoiu, imagini superbe cu micuțul Tudor. Fosta concurenta nu-i mai acopera chipul fiului

15:05, 15.03.2024 - Gabriela Pițigoiu din sezonul 6 Mireasa a publicat un videoclip in care face exerciții fizice alaturi de fiul sau. Fanii Mireasa sunt incantați sa o vada pe fosta concurenta in prezența micuțului Tudor.

Imagini incendiare cu Madalina Ghenea in costum de baie. Cum s-a pozat vedeta

16:05, 27.02.2024 - Admirata pentru frumusețea și farmecul ei, Madalina Ghenea, in varsta de 36 de ani, a starnit din nou imaginația internauților, publicand fotografii in ipostaze care mai de care mai provocatoare. Superba actrița și-a etalat trupul de invidiat pe un iaht din Insula Capri.

Combinația perfecta dintre Mila Kunis și Ashton Kutcher. Imagini rare cu chipul lui Wyatt, fiica celebrilor actori

16:11, 23.02.2024 - Mila Kunis și Ashton Kutcher sunt unul dintre cuplurile cele mai solide de la Hollywood. Deși iși exprima afecținea fațiș, cei doi sunt foarte discreți in privința vieții personale și, mai ales, in privința copiilor.

Cat cere Delia pentru un concert! Canta mai raruț dar mai scumpuț

12:20, 12.02.2024 - Dupa 25 de ani de strabatut țara in lung și-n lat, bifand mii de spectacole, Delia și-a schimbat strategia. Artista, una dintre cele mai populare soliste de la noi, nu mai canta oriunde și pe orice preț. Solista și-a stabilit un onorariu serios, pe masura popularitații și calitații actului sau concertistic.…


Ce parere ai despre aceasta stire?