Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce trebuie să pui bicarbonat pe carnea crudă. Secretul marilor restaurante

Publicat:

Bucatarii din marile restaurante au un secret atunci cand pregatesc carnea. Acestia adauga un ingredient simplu care face orice carne mai frageda. Puteti obtine si voi, acasa, o friptura la fel de gustoasa si de frageda.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Carnea de miel pentru Paște, un lux pentru tot mai mulți romani. Fermierii vand miel mai ieftin in stana, dar tot nu au clienți

07:30, 26.04.2024 - Tot mai mulți romani ajung sa renunțe la bucatele tradiționale de Paște din cauza prețurilor uriașe la anumite produse. In piețele din țara, un kilogram de carne de miel costa aproximativ 60 de lei. La stana insa, dupa o negociere scurta cu crescatorii, prețurile ajung sa scada considerabil. Din cauza…

Ce se intampla cu mancarea ramasa la all inclusive. Dezvaluirile unui bucatar-sef care o sa te puna pe ganduri

00:00, 12.04.2024 - Regimul "All Inclusive" a devenit foarte popular de ceva timp, multe persoane optand pentru acesta atunci cand merg in vacante, la odihna. Insa tot mai multe detalii ies la iveala despre ce se intampla cu adevarat in bucataria hotelurilor "All Inclusive".Un bucatar sef din cadrul unui hotel de cinci…

Cu ce se ia rapid arsura intarita de pe aragaz. Uita de bicarbonat! Altul este secretul ca sa fie ca nou

10:10, 22.03.2024 - O bucatarie imaculata este doar cea in care nu se gatește. Știm prea bine ca orice experiment culinar – reușit sau nu – se incheie cu un munte de vase de spalat și suprafețe de curațat. Afla, din randurile de mai jos, cu ce se ia rapid arsura intarita de pe aragaz. Dupa ce vei […] The post Cu ce se…

Prin ce se da carnea de snitel prima oara pentru a se patrunde bine. Nu prin faina sau ou! Secretul bucatarilor

11:50, 15.03.2024 - Vrei sa prepari șnițele din carne ca in carțile de bucate? Nu le da prin faina sau prin ou. Bucatarii experimentați iți recomanda sa folosești un alt produs: apa. Care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a gati preparatul și cum trebuie sa procedezi. Iți prezentam o rețeta simpla și rapida de…

Retete cu purcel de lapte

14:26, 11.03.2024 - Rețete cu purcel de lapte se prepara adesea la ocazii speciale. Carnea de purcel de lapte este adesea folosita in bucataria tradiționala pentru diverse preparate, fiind apreciata pentru gustul sau delicat și textura sa frageda. Iata unele dintre cele mai apreciate rețete cu purcel de lapte.Ce inseamna…

De ce este interzis sa speli carnea de pui inainte de a o gati. Ce trebuie sa faci, de fapt, cu ea

18:05, 07.03.2024 - Bucatarii cu experiența nu susțin spalarea carnii de pui, inainte de gatire. Riști sa te confrunți cu mai multe probleme, daca procedezi așa. Afla in continuare care sunt motivele pentru care agențiile de sanatate nu recomanda aceasta practica. Cum trebuie sa procedezi, de fapt. Cat de corect este sa…

De ce este bine sa lași la rece carnea de porc 30 de minute inainte de a o gati. Secretul la care apeleaza gospodinele

09:05, 21.02.2024 - Carnea de porc este extrem de consumata in Romania, mai ales in perioada sarbatorilor. In cazul in care și tu vrei sa gatești cotlete de porc ca la carte, exista un secret de care trebuie sa ții cont inainte de a te apuca de gatit. Iata de ce este bine sa lași carnea de porc 30 de minute la frigider,…

Ce se intampla daca mananci mamaliga, in fiecare zi, timp de o luna. Rezultatele sunt incredibile

15:00, 16.02.2024 - Mamaliga este un preparat tradițional care rareori lipsește de pe mesele noastre. Specialiștii ne-au spus ce se intampla daca mancam mamaliga in fiecare zi timp de o luna. Care este rezultatul? Dieta cu mamaliga Cu toții știm ca mamaliga este facuta cu malai, care care o sursa bogata de vitamina B,…


Ce parere ai despre aceasta stire?