Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce se tem bărbații cel mai mult? Vezi ce spun experții

Publicat:


Anumite aspecte ale vieții nu pot fi controlate direct de catre noi și îmbatrânirea cauzeaza o mulțime de efecte secundare nedorite. Oamenii de știința au reușit sa determine care dintre aceste aspecte îi înspaimânta pe barbați cel mai rau.

Noul studiu, realizat de oamenii de stiinta din indica faptul ca barbatii se tem mai mult de calvitie decât de impotenta. La studiu au luat parte 2.000 de barbati care au fot întrebati cu privire la temerile lor, scrie Descopera.ro.

Calviția îi înspaimânta mai rau…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oamenii de știința au creat un oțel inoxidabil care ucide bacteriile 

05:10, 23.05.2024 - Experții de la Georgia Institute of Technology au prezentat o noua abordare promițatoare pentru combaterea infecțiilor bacteriene. Studiul, publicat pe Small, dezvaluie potențialul oțelului inoxidabil pe baza de cupru de a distruge bacteriile daunatoare. Utilizat pe scara larga in spațiile publice,…

Analiza ADN a parului lui Beethoven a uimit oamenii de știința

07:00, 17.05.2024 - O echipa internaționala de oameni de știința a efectuat un nou studiu asupra unor mostre de par ale compozitorului Ludwig van Beethoven. Rezultatele au indicat un nivel extrem de ridicat de metale grele. Analizele au indicat concentrații „alarmant de mari” de plumb, arsenic și mercur. O șuvița conținea…

Cei mai buni climatologi din lume se asteapta ca incalzirea globala sa depaseasca tinta de 1,5 grade Celsius. Multi dintre oamenii de stiinta au in vedere un viitor „semidistopic”, cu foamete, conflicte si migratie in masa

06:55, 09.05.2024 - Aproape 80% dintre respondenti, toti din cadrul Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC), prevad o incalzire globala de cel putin 2,5 grade Celsius, in timp ce aproape jumatate dintre ei anticipeaza cel putin 3 grade Celsius (5,4F). Doar 6% dintre respondenti considera ca va fi respectata limita…

Chipul unei femei care a trait acum 75.000 de ani, reconstituit. Noi descoperiri despre oamenii de Neanderthal

14:55, 02.05.2024 - Un grup de oameni de știința a reconstituit chipul unei femei neanderthaliene care a trait acum 75.000 de ani, relateaza BBC, care apreciaza ca este vorba de o realizare „remarcabila”.Reconstrucția a inceput de la ramașițele sfaramate ale craniului femeii, ale carui oase erau atat de moi in momentul…

Oamenii de știința au gasit o modalitate simpla de a atrage mai mulți fluturi in gradina

03:31, 23.04.2024 - Cercetarile efectuate de oamenii de știința de la Butterfly Conservation din Marea Britanie au confirmat ca un truc simplu poate crește semnificativ numarul de fluturi din gradina. Dr. Richard Fox, șeful departamentului științific al companiei, subliniaza ca numarul fluturilor a scazut cu 80% din anii…

Ce sunt ursuleții de apa? Cum ne vor incetini imbatranirea?

15:55, 07.04.2024 - Oamenii de știința care studiaza creaturile misterioase numite tardigrade ar putea fi pe cale sa descopere un nou instrument in lupta impotriva imbatranirii umane. Uneori numiți ursuleți de apa, aceste animale aproape microscopice, cu opt picioare, pot supraviețui in condiții care ar ucide majoritatea…

Reteta perfecta de pulpa de miel pentru Paste. Oamenii de stiinta au aflat cat trebuie sa stea ‘la odihnit’ dupa ce e scoasa din cuptor

22:25, 29.03.2024 - Masa de Paște este unul dintre cele mai așteptate evenimente culinare ale anului, iar friptura frageda și aromata de miel ocupa de necontestat loc de cinste. Insa, obținerea acelui miel perfect gatit, cu interiorul roz și suculent, poate fi o adevarata provocare. Dar nu va ingrijorați! Experții culinari…

Optimizarea antrenamentelor: ce au elaborat oamenii de știința din Franța și Marea Britanie

23:20, 09.03.2024 - Oamenii de știința din Franța și Marea Britanie au dezvoltat un model matematic pentru a optimiza antrenamentele și a imbunatați rezultatele. La crearea modelului, experții au luat in considerare variabilitatea controlului motor și influența creierului asupra procesului de executare a mișcarilor. {{504568}}Datorita…


Ce parere ai despre aceasta stire?