Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce e bine să bei cafea de ghinde. Cum se prepară și ce beneficii are

Publicat:

Cafeaua este una dintre bauturile preferate ale multor oameni din intreaga lume, insa nu multe persoane au incercat-o pe cea de ghinde. Iata cum o poți prepara la tine acasa și ce beneficii are asupra sanatații organismului uman.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Explorand universul cafelei: Beneficii, rețete și inovații de la HotSpot Coffee

18:15, 03.05.2024 - Cafeaua, una dintre cele mai indragite bauturi la nivel mondial, nu este doar o parte vitala a rutinelor matinale; ea ofera și o mulțime de potențiale beneficii pentru sanatate și stilul de viața. Atat entuziaștii, cat și scepticii, dezbat adesea meritele și dezavantajele acesteia, de la impactul sau…

Bei cafea zilnic? Trucul prin care poți scapa de patarea dinților

19:20, 15.04.2024 - Cafeaua este considerata inamicul zambetului perfect. Persoanele care nu-și pot incepe ziua fara o ceașca de cafea sunt obișnuite cu patarea treptata a dinților, dar un medic stomatolog a dezvaluit un „truc salvator” cu ajutorul caruia poți scapa de petele inestetice, relateaza Yorkshire Live.

Cafeaua cu lavanda, devenita o noua moda. Ce beneficii aduce și care sunt contraindicațiile

11:15, 14.03.2024 - Odata cu venirea primaverii, lavanda nu numai ca incepe sa infloreasca, ci iși croiește drumul și catre bauturile noastre preferate. Spre exemplu, cafeaua cu lavanda capata tot mai multa popularitate, devenind un produs aproape nelipsit din cele mai cunoscute cafenele.

Adevarul nebanuit despre consumul de cafea: cat trebuie sa consumam pentru o inima sanatoasa

08:05, 12.03.2024 - Un articol din Jurnalul European de Cardiologie Preventiva, din septembrie 2022 spune ca daca bei doar o ceașca de cafea pe zi, vei avea o inima mai sanatoasa și risc general redus de mortalitate.De ce este important acest studiu? Ca și in ceea ce privește cercetarea in nutriție, acest studiu observațional…

Cafeaua cu ciuperci versus cafeaua cu cicoare. Ce beneficii au și cum se beau

13:55, 19.02.2024 - Cafeaua este una dintre cele mai consumate bauturi, dar cea clasica a fost inlocuita in timp de alte variante. Acestea sunt din ce in ce mai celebre, datorita avantajelor pe care la aduc pentru sanatate. Ce beneficii are cafeaua cu ciuperci sau cea din cicoare și cum se consuma. Ce beneficii are cafeaua…

Rețeta de crema de zahar ars cu portocale. Desertul rapid cu care ii vei impresiona pe cei dragi

21:10, 18.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de crema de zahar ars cu portocale. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei dragi in orice moment al zilei!

Patlagina, leacul natural care alunga raceala. Cum se prepara corect ceaiul cu beneficii uimitoare

09:56, 18.02.2024 - Ceaiul de patlagina este cunoscut pentru proprietațile sale benefice pentru sistemul respirator și pentru efectul sau calmant asupra gatului iritat. Planta comuna și larg raspandita este cunoscuta și sub numele de „Plantago”.


Ce parere ai despre aceasta stire?