Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce au trimis-o doctorii acasă pe Denisa Răducu! Care sunt șansele cântăreței în aceste momente

Publicat:

a fost externat din spital, iar medicii i-au facut inca o intervenție pentru a-i scoate lichidul din zona afectata. Cantareața de manele a fost trimisa acasa de medici dupa ce a stat mai multe zile in spital.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce Feli Donose a luat o pauza de un an din muzica. Ce a facut cantareața: „Ma cearta producatorii, ma cearta Smiley”

15:40, 24.04.2024 - Feli Donose a stat pe bara anul trecut și nu a lansat noi melodii. Cantareața in varsta de 37 de ani a revenit anul acesta in muzica, la sfatul producatorilor ei, dar și al lui Smiley, care ii e prieten și mentor in cariera. „Ne iubim” e cea mai noua melodie lansata de Feli Donose. Acum doua saptamani…

Invazie de capușe! Tot mai mulți oameni ajung la spital: ce ne recomanda experții

07:25, 11.04.2024 - In ultima perioada aproape 30 de persoane din județul Olt au ajuns la urgențe din cauza mușcaturilor de capușe, in timp ce in Buzau numarul a ajuns la 10. Din pacate numarul cazurilor este in creștere, iar medicii ne sfatuiesc sa avem grija pe unde ne plimbam. Capusele sunt foarte mici si de obicei…

Mira, probleme in aeroportul din Cluj-Napoca. Ce a pațit cantareața la intoarcerea acasa: ”Traiesc intens”

15:06, 07.04.2024 - Mira a ramas blocata pe aeroportul din Cluj-Napoca și nu știe cand va putea sa se intoarca acasa, in București. Cantareața nu poate zbura din cauza stratului gros de ceața care ține avioanele la sol, provocand numeroase intarzieri.

Star Matinal. Cardi B a fost acuzata de agresiune! Ce a facut celebra cantareața intr-un spital / VIDEO

10:11, 05.04.2024 - Momente tensionate pentru Cardi B! Celebra cantareața este acuzata de agresiune. Ce a facut artista intr-un spital. Victima ei ar fi fost nevoita sa apeleze la operații estetice pentru a ascunde urmele.

De urgența la spital dupa ce a fost lovita de o mașina! Momente cumplite pentru o femeie din Targoviște

09:31, 24.03.2024 - Momente dramatice pentru o femeie din Targoviște, in varsta de 53 de ani! Vineri, aceasta a ajuns de urgența la spital dupa ce a fost lovita de o mașina. Groaznicul accident s-a petrecut pe raza municipiului, la intersecția Bulevardului Independenței cu strada Mircea cel Batran. La volanul mașinii implicate…

Star Matinal. Cum reușește Adina de la Heaven sa se imparta intre rolul de artista și cel de mama. Și-a luat fiica in turnee: ”Nu puteam sa o las acasa” / VIDEO

15:55, 16.02.2024 - Adina de la Heaven esteo mamica implinita. Fiica sa, Zeynab Maria, are patru ani și ii surprinde zilnic pe parinți. Cantareața a povestit ca și-a lasat cariera pe locul al doilea pentru a se dedica vieții de familiei, iar cand mergea la concerte, iși lua fiica cu ea mii de kilometri.

(foto) Un batran, disparut de trei zile de acasa, gasit intr-o groapa de 30 de metri: Barbatul, transportat la spital

09:50, 08.02.2024 - Un barbat in varsta de 77 de ani a fost scapat de catre salvatorii din Rezina, dupa ce acesta a cazut intr-o surpatura din preajma satului Lalova. Barbatul era disparut de acasa de trei zile.

Un batran, disparut de trei zile de acasa, gasit intr-o groapa de 30 de metri: Barbatul, transportat la spital

09:45, 08.02.2024 - Un barbat in varsta de 77 de ani a fost scapat de catre salvatorii din Rezina, dupa ce acesta a cazut intr-o surpatura din preajma satului Lalova. Barbatul era disparut de acasa de trei zile.


Ce parere ai despre aceasta stire?