Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dana Savuica ten impecabil de sarbatori

Publicat:

icirc;si doreste sa arate perfect de Sarbatori. Asa ca a apelat la tratamentul minune folosit si de ! Vedeta a suportat cu stoicism zeci de icirc;ntepaturi la nivelul fetei, doar ca sa scape de ridurile inerente vacirc;rstei. Vedem iemdiat cacirc;t de curajoasa a fost!

Citeste articolul mai departe pe primatv.ro…  

Sursa articol: primatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Ce spune Dana Savuica despre participarea la Asia Express. Cu cine și-ar dori vedeta sa participe: „Nu am voie sa...”

01:26, 15.05.2024 - Dana Savuica ar fi incantata sa participe la Asia Express, dar condiția fizica nu ii permite. Cu toate ca aventura ii surade, mai ales ca are o vasta experiența in țarile din Asia datorita calatoriilor sale, nu va putea participa. Vedeta a suferit o operație pe coloana, iar medicii i-au interzis sa…

Xtra Night Show. Oana Zavoranu, sarbatori de Paște in Maramureș. Cum a petrecut vedeta: "Am ajuns acolo..." / VIDEO

10:35, 09.05.2024 - Anul acesta, Oana Zavoranu a ales sa sarbatoreasca Paștele in Maramureș. In cadrul unei intervenții telefonice in emisiunea Xtra Night Show, vedeta a vorbit despre zilele petrecute departe de casa și despre cum i s-a parut experiența traita.

Știrile Antena Stars. Cum iși va petrece Anamaria Ferentz Paștele. Vedeta vine in Romania de sarbatori pentru prima data, dupa 10 ani: ”Imi doresc sa...” / VIDEO

14:50, 03.05.2024 - Anamaria Ferentz vine de sarbatori in Romania, dupa 10 ani in care le-a petrecut in Statele Unite ale Americii. Vedeta se pregatește pentru o perioada de relaxare, petrecuta cu toata familia ei, pe care o aduce de peste ocean. Iata ce vor face de Paște și unde vor merge.

Star Matinal. Dana Savuica, vacanța in India. Vedeta l-a vizitat pe Salman Khan și a degustat mai multe preparate: ”Au fost apetisante” / VIDEO

18:21, 04.04.2024 - Dana Savuica iubește sa calatoreasca, iar acest lucru se poate observa. Vedeta s-a intors din India și recunoaște ca este cucerita de aceasta țara. A vizitat-o de mai multe ori și a fost impresionata de fiecare data de bogația vazuta.

Kim Kardashian, data in judecata de compania celebrului Donald Judd! Vedeta a fost acuzata ca ar fi mințit cand și-a prezentat mobila din casa

20:50, 27.03.2024 - Kim Kardashian are probleme grave! Compania regretatului Donald Judd a anunțat ca o va da in judecata pe celebra vedeta, dupa ce ar fi mințit cu privire la mobila pe care o are in casa. Declarațiile ei ar fi afectat imaginea companiei. Iata ce s-a intamplat.

De ce are Kim Kardashian doua degete mereu bandajate la o mana. Același detaliu dubios a fost observat și la Kate Middleton: ”Le-am sacrificat pentru...”

12:00, 22.03.2024 - Kim Kardashian a elucidat misterul degetelor mereu bandajate! Vedeta de la Hollywood are mereu doua degete de la mana puse intr-un bandaj, iar multa lume s-a intrebat care este motivul. Același detaliu a fost observat și la Kate Middleton, inclusiv la intalnirile oficiale. Iata de ce!

Care e cel mai important sfat pe care Dana Savuica i l-a dat fiicei sale! Cat de mult țin legatura cele doua: ”Fiecare avem viața noastra” / VIDEO

12:36, 28.02.2024 - Dana Savuica ne spune care este cel mai important sfat pe care i l-a dat fiicei sale, Julia, in varsta de 30 de ani. Vedeta marturisește ca e foarte apropiata de aceasta, insa nici nu intra vreodata cu forța in viața ei. De ce nu vrea sa o bata la cap niciodata pe fata ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?