Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dan Petrescu, nemulțumit de formatul Ligii 1: "Noi ieșim din Europa"

Publicat:

, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat, în cadrul unei conferinței de presa, ca ar dori ca regula U21 sa fie scoasa din regulamentul Ligii 1. De asemenea, antrenorul lui CFR Cluj ar scoate sistemul cu play-off si play-out.
Petrescu este deranjat de regula U21 despre care spune ca scade nivelul echipei.
"Eu as face 18 echipe, 34 de etape si e foarte bine. De ce sa îmi iei puncte? Fara U21, campionat normal. Domnilor, hai sa intram si noi în Europa. Noi iesim din Europa. 18 echipe ar fi fantastic, 16 cu 30 de meciuri ar fi prea putine. Cu echipe adevarate,…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Francisc Dican, antrenorul interimar de la CFR Cluj: „Jocul de la Craiova este primordial”

14:56, 23.04.2024 - CFR Cluj va juca in etapa a 6-a din play-off, in deplasare la Universitatea Craiova, de la ora 21:45 pe Stadionul Ion Oblemenco, iar meciul este unul primordial, a declarat Francisc Dican, antrenorul interimar din Gruia.

Dan Petrescu i-a trimis lui Varga lista cu jucatorii pe care ii vrea la echipa

21:45, 22.04.2024 - Dan Petrescu (56 de ani) a semnat cu CFR Cluj și deja il pune pe Neluțu Varga la plata. Acesta vrea trei jucatori.Tehnicianul a avut o aventura in Coreea de Sud, la Jeonbuk, insa nu a rezistat foarte mult acolo.Petrescu se gandește cum sa o readuca pe CFR Cluj in fruntea Ligii 1, iar tehnicianul are…

Dan Petrescu i-a trimis lui Varga lista cu jucatori pe care ii vrea la echipa

21:35, 22.04.2024 - Dan Petrescu (56 de ani) a semnat cu CFR Cluj și deja il pune pe Neluțu Varga la plata. Acesta vrea trei jucatori.Tehnicianul a avut o aventura in Coreea de Sud, la Jeonbuk, insa nu a rezistat foarte mult acolo.Petrescu se gandește cum sa o readuca pe CFR Cluj in fruntea Ligii 1, iar tehnicianul are…

Ce suma trebuie sa plateasca Laurențiu Reghecampf pentru a antrena in Europa. Antrenorul a parasit FC Craiova anul trecut: ”Sunt mulți bani”

17:35, 08.04.2024 - Laurențiu Reghecampf risca sa nu mai antreneze echipele din Europa, daca nu va plati o suma uriașa lui Mihai Rotaru, in urma procesului cu FC Universitatea Craiova. Tehnicianul nu a fost prezent nici la ultimul meci al formației Al-Tai, astfel ca au aparut mai multe speculații.

USR: Esec dupa esec la Ministerul Transporturilor. Contractul pentru 62 de trenuri noi e in aer, dupa o contestatie admisa in instanta

15:55, 08.04.2024 - ”Ministrul PSD Sorin Grindeanu nu e in stare sa cumpere trenuri noi pentru Romania. Contractul pentru 62 de trenuri noi semnat la finalul anului 2023 de Sorin Grindeanu a fost desfiintat in instanta, dupa o contestatie admisa de Curtea de Apel Bucuresti. Licitatia va fi reluata, alt castigator, contestatii…

Totul despre play-off: programul, clasamentul dupa injumatațire + cine și unde se califica in Europa » Edi Iordanescu vrea o schimbare urgenta pentru Euro!

22:50, 08.03.2024 - Am aflat și ultimele doua formații calificate in play-off-ul Superligii dupa marea batalie din ultima runda a sezonului regulat. Farul și Sepsi se alatura celor 4 echipe care scapasera de emoții: FCSB, Rapid, CFR Cluj și Universitatea Craiova. E clar: vom avea in play-off exact cele 6 formații care…

Antrenorul echipei Dinamo București despre meciul contra CFR Cluj: „I-am analizat pe adversari, vom fi pregatiti de acest meci”

15:20, 22.02.2024 - Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Zeljko Kopic, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca pentru a castiga partida din deplasare cu CFR Cluj, formatia sa trebuie sa joace mai bine decat a facut-o in ultimele doua meciuri.

U-BT lupta pentru primele poziții inainte de play-off-ul EuroCup. Antrenorul echipei: „Este o provocare mare pentru noi”

08:10, 31.01.2024 - U-BT Cluj și-a asigurat clasarea pe una din primele trei poziții din grupa B a EuroCup, iar miercuri, 31 ianuarie, pe terenul Gran Canariei, caștigatoarea ediției precedente, cauta sa iși asigure prezența in sferturile de finala ale competiției.


Ce parere ai despre aceasta stire?