Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dacă foloseşti Firefox, ar trebui să actualizezi ACUM!

Publicat:

O vulnerabilitate în securitatea browserului Firefox poate fi folosita pentru a fura fisiere din calculator.

Daca folosesti  Firefox, poti fi supus riscului de a-ti fi furate fisiere din calculator de catre cineva care exploateaza aceasta bresa.

Intr-o postare de pe blogul oficial, cei de la Mozilla informeaza, potrivit Noobz.ro ca "un utilizator Firefox ne-a informat ca o reclama de pe un site de stiri din Rusia servea un exploit pentru Firefox, care cauta fisierele importante din calculator si le incarca pe un server din Ucraina."

"Aceasta vulnerabilitate se produce…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministru de externe din zona baltica: Ucraina ar trebui sa poata lovi Rusia cu armele livrate de Occident

04:45, 21.05.2024 - Ucraina ar trebui sa poata folosi armele livrate de tarile occidentale pentru a lovi Rusia, a declarat luni ministrul de externe lituanian Gabrielius Landsbergis, intr-un interviu acordat canalului francez LCI, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Ucraina ar trebui sa poata lovi Rusia cu armele livrate de Occident, susține șeful diplomației lituaniene

22:06, 20.05.2024 - Ucraina ar trebui sa poata folosi armele livrate de tarile occidentale pentru a lovi Rusia, a declarat luni ministrul de externe lituanian Gabrielius Landsbergis, intr-un interviu acordat canalului francez LCI, relateaza AFP.

China va trebui sa dea socoteala daca Rusia avanseaza in Ucraina, avertizeaza Washingtonul

10:15, 10.04.2024 - Statele Unite ale Americii au avertizat marti ca vor considera China responsabila daca Rusia va ocupa alte teritorii in Ucraina, dupa ce Beijingul si-a reinnoit promisiunile de cooperare cu Moscova in timpul unei vizite a ministrului de externe rus, Serghei Lavrov, informeaza miercuri AFP.

In ziua in care implineste 11 ani de pontificat, Papa Francisc condamna din nou nebunia razboiului: 'Este intotdeauna o infrangere' / VIDEO

00:15, 14.03.2024 - Papa Francisc, care miercuri implineste 11 ani de pontificat, a emis o noua condamnare a tuturor razboaielor, la cateva zile dupa ce a iritat Kievul si capitalele occidentale pentru ca a parut sa sugereze ca Ucraina ar trebui sa se predea si sa negocieze pacea cu invadatorul sau rus, relateaza Reuters,…

Papa Francisc lasa de ințeles ca Ucraina pierde razboiul: Negociați pana nu e prea tarziu!

10:11, 10.03.2024 - Papa Francisc a afirmat, intr-un interviu acordat televiziunii elvetiene RSI, ca Ucraina ar trebui sa aiba curajul 'steagului alb' și sa negocieze pentru a pune capat razboiului cu Rusia 'inainte ca lucrurile sa se inrautateasca', transmit Reuters, EFE si AFP, potrivit Agerpres. In interviu, inregistrat…

Papa Francisc spune ca Ucraina ar trebui sa aiba „curajul steagului alb“ si sa negocieze: „Sa nu va fie rușine“

09:16, 10.03.2024 - Papa Francisc a afirmat, intr-un interviu acordat televiziunii elvetiene RSI, ca Ucraina ar trebui sa aiba curajul 'steagului alb', care este 'un cuvant curajos', si de a negocia pentru a pune capat razboiului cu Rusia 'inainte ca lucrurile sa se inrautateasca'.

Papa Francis: Ucraina ar trebui sa aiba „curajul steagului alb” al negocierilor

09:00, 10.03.2024 - Papa Francisc a declarat intr-un interviu ca Ucraina ar trebui sa aiba ceea ce el a numit curajul „steagului alb” și sa negocieze sfarșitul razboiului cu Rusia, care a urmat invaziei de acum doi ani și care a cauzat moartea a zeci de mii de persoane. Suvernaul Pontif a facut aceste comentarii intr-un…


Ce parere ai despre aceasta stire?