Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cupa României: Dinamo București, eliminată în optimi de FC Argeș - Golul decisiv a fost marcat în minutul 90+3

Publicat:

Blestemul prelungirilor continua pentru Dinamo București. Echipa antrenata de Mircea Rednic a fost învinsa acasa, scor 2-1, în optimile Cupei României, FC Argeș înscriind golul decisiv în minutul 90+3.

Dinamo a deschis scorul prin Tîra ('49), dar FC Argeș s-a impus grație golurilor marcate de Isfan ('78) și Cr. Dumitru ('90+3).
De la revenirea lui Mircea Rednic pe banca tehnica, Dinamo a fost egalata în prelungiri de UTA Arad (2-2, dupa ce a condus cu 2-0) și de Rapid București (s-a terminat 1-1).

S-au calificat în sferturi:…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Suspendare redusa pentru Dinamo și UTA - Fanii pot reveni in tribune

15:15, 17.04.2024 - Comisia de Disciplina din cadrul Federației Romane de Fotbal a anunțat ca fanii se vor putea intoarce in tribune la ultimele meciuri pe care Dinamo București și UTA Arad le vor disputa pe teren propriu in finalul play-out-ului SuperLigii, informeaza LPF.

Decizie menținuta - Dinamo și UTA, fara fani pe propriul teren pana la finalul play-out-ului

16:05, 09.04.2024 - Comisia de Recurs din cadrul Federației Romane de Fotbal a respins apelurile gruparilor Dinamo si UTA Arad la decizia Comisiei de Disciplina privind suspendarile de la meciul direct din 8 martie.

Comisia de Disciplina a FRF a sancționat drastic cluburile Dinamo si UTA

19:30, 27.03.2024 - Cluburile Dinamo Bucuresti si UTA Arad au fost sanctionate drastic, miercuri, de Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal sa dispute fiecare patru meciuri fara spectatori, in urma incidentelor de la meciul direct din etapa a 30-a a Superligii.Totodata, cele doua cluburi au fost amendate cu…

SuperLiga de fotbal, etapele 28 și 29

13:05, 01.03.2024 - Joi, 29 februarie, au avut loc ultimele trei partide din etapa a 28-a a SuperLigii de fotbal: FC Botoșani – Sepsi OSK Sfantu Gheorghe 1-2, Petrolul Ploiești – Universitatea Craiova 2-3 și FC Voluntari – FCSB 1-2 (FOTO). Runda a inceput marți, 27 februarie, cu jocurile: FC U Craiova 1948 – CSM Politehnica…


Ce parere ai despre aceasta stire?